- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям за моята Коледа
Прояви малко смелостПървоначално написано от nVm
Живота не е лесен ,но трябва някак да се справиш.Все пак не е дошъл краят на света и не го взимай чак толкова навътре.МОже би това е просто поредна караница ,и ние мн сме се карали за такива глупости.Бъди силна,това е решението,остави го той да действа пръв и не се унижавай повече.Сигурно за повечето ваши караници той е изкарвал теб виновна,а всъщност не си била ти.ПОзамисли се малко! Отговорът е вътре в теб!
Късмет ти желая!
![]()
Руса кукличка
Някой и това нямаме...Първоначално написано от nVm
Много гадно е постъпил и то точно на Коледа.Вижте се, поговорете. Може да е имал проблеми вкъщи и да си го е изкарал на теб.
Виждам, че сте заедно от дълго време, така че едва ли ще го оставиш просто така
Но ако често се държи така, както се е държал на Коледа, по-добре ще е да приключиш всичко.
еlsy![]()
И да откаже не се впрягай...остави го да му мине изцялоПървоначално написано от nVm
какво да допълня...На Коледа всички се депресират
Само да кажа, че и аз мислех днес да му вдигна голям скандал........но той направи мил жест, зарадва ме и реших да не си тровим нервите с глупости![]()
Направи го и ти!
Не бива да се оставяш да се отнася така с теб!Майка ти не те гони,та той ли?!Я се стегни..и послушай хората,които са писали преди мен.![]()
пробвай да го забравиш това е моят съвет ...![]()
БлЯя..БлЯ...