.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Дълбините на канала :D
    Еее да,ама още си го имаш...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от nVm
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    шо за приятел имаш? за какво толкова сте се карали,че си била тооооООлкова лоша?че чак те е и гонил ,за да ти върне подаръка.В случая той е лошият.Какво е това държание?
    Миличка я се стегни!
    аз ако съм на твое място,така бих му се разсърдила за цялата тая баркотия ,че и да мечтае да ме види,няма да стане.
    Прави се на обидена и не отстъпвай! не се съгласявай с него,а бъди реалист!помисли в действителност кой е виновен,не може постоянно да носиш ти последиците за нещо,което не си направила.
    Не му звъни и не му пиши,той ако те обича и уважава,сам ще те потърси!
    Успех от мен и не се депресирай! Ако не те потърси ще е най-големият хлапак на света,от мен да го знаеш!
    не..той искаше да ми подари подаръка,който купил за мен..но иначе се разсърди за това как сутринта не съм решила какво бързо да правим след като му казах един пит той да реши - каза,че не става така..после ме обвинява пак,защото съм му била "викала" и все такива глупости - за мен са глупости винаги се извинявам,когато нямам вина,гледам той да е добре,да е усмихнат,а аз нищо,че ми е станало гадно,но вече адски ми се късат нервите - не съм имала по щастливи дни от тези снего,но пък и по нещастни..а по лошото,че го обичам много и незнам как ще се стегна без него..преди не беше такъв сега направо си ме мачка обича ме,но незнам защо става така а аз съм много зле,че се оставям иначе все си представям как ще го оставя и нека ме търси,обаче сърце не ми дава само защото го обичам .. и сега ми е тъжно,че съм самичка в нас просто споделям - чувствам се много наранена и предадена
    Прояви малко смелост Живота не е лесен ,но трябва някак да се справиш.Все пак не е дошъл краят на света и не го взимай чак толкова навътре.МОже би това е просто поредна караница ,и ние мн сме се карали за такива глупости.Бъди силна,това е решението,остави го той да действа пръв и не се унижавай повече.Сигурно за повечето ваши караници той е изкарвал теб виновна,а всъщност не си била ти.ПОзамисли се малко! Отговорът е вътре в теб! Късмет ти желая!
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    e и да го имам не е същото,но пак по добре

angelcheeee_93 мерси мн
    You've got my head spinning

Град
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    e и да го имам не е същото,но пак по добре

angelcheeee_93 мерси мн
    Някой и това нямаме...

Град
    Враца
    Много гадно е постъпил и то точно на Коледа. Вижте се, поговорете. Може да е имал проблеми вкъщи и да си го е изкарал на теб. Виждам, че сте заедно от дълго време, така че едва ли ще го оставиш просто така Но ако често се държи така, както се е държал на Коледа, по-добре ще е да приключиш всичко.
    еlsy

няма проблеми в тях - той ми казва всичко а пък и няма начин да не знам..не е това.днес например ще съм сама в нас пак и ще го помоля,ако иска да дойде защото не искам да съм сама , но ако откаже незнам вече

Град
    няма проблеми в тях - той ми казва всичко а пък и няма начин да не знам..не е това.днес например ще съм сама в нас пак и ще го помоля,ако иска да дойде защото не искам да съм сама , но ако откаже незнам вече
    И да откаже не се впрягай...остави го да му мине изцяло

какво да допълня...На Коледа всички се депресират

абе аз за самия празник не съм...обаче приятелят ми направо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Само да кажа, че и аз мислех днес да му вдигна голям скандал........но той направи мил жест, зарадва ме и реших да не си тровим нервите с глупости

Направи го и ти!

11 реда = 2 изречения = текст,чиято логика се губи около 3-я

И все пак от това,което разбрах стигнах до 2 извода:
    1.Той е бил адски пиян (все пак беше Коледа) и алкохола го е направил по-нервен
    2.НЕ ТЕ ОБИЧА!!!(което ми се струва по-правилния вариант)

Не бива да се оставяш да се отнася така с теб!Майка ти не те гони,та той ли?!Я се стегни..и послушай хората,които са писали преди мен.

пробвай да го забравиш това е моят съвет ...
    БлЯя..БлЯ...

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    11 реда = 2 изречения = текст,чиято логика се губи около 3-я

И все пак от това,което разбрах стигнах до 2 извода:
    1.Той е бил адски пиян (все пак беше Коледа) и алкохола го е направил по-нервен
    2.НЕ ТЕ ОБИЧА!!!(което ми се струва по-правилния вариант)
    1.Не беше пиян - той не пие алкохол така чее 2. доказвал го е много тъпи,но явно е изкипял, а най лошото е,че няма от какво,аз се старая адски много за него

а относно това да го забравя - първо не съм готово да го оставя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си