Скарахме се на Коледа.Вика ми крещя ми . Обвини ме,че съм лоша с него - аз както винаги се съгласих,а не е така,но за да не се цупи,го правя и всеки път,но сега ми се развика просто така и имах чувството,че ще ме удари и после си говорихме и ми каза,че съм била пак лоша и го разпитвах но НЕ Е ТАКА изобщо според него съм се държала мн зле с него,обаче той ме обичал и не се държал така а аз си плачех пред него скъсах се от рев и накрая ми каза ако не ми харесва да си тръгвам и аз му казах,че искам да съм с него той каза,ако ще се държа така да си тръгвам и накрая ме накара да си тръгна - един вид ме изгони,но ми каза да си взема подаръка,а аз не и той е в къща понеже и ме гони надолу да ми го даде подаръка накрая го взех и си ме остави да си ходя сама а си валеше сняг и то си беше хлъзгаво кално,но нищо пребирах се 1 час и половина измръзнах буквално сега ми е малко по добре душевно.. само споделям защото направо незнам не ми го побира главата как все ми се повтаря,че съм лоша и без да е вярно