.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Коледа...

Коледа...

Не мога да разбера защо всички толкова обичат Коледа Аз пък не я обичам-за мен си е ден като всеки друг,всичките хора които знаят че не обичам Коледа и ми викат ти си луда и т.н. ,може да съм луда и кво Не обичам коледа и тва е , кво мога да направя-да я харесам на сила ли? По коледа ставали чудеса бла бла,кви ти чудеса по коледа мечтите се сбъдват
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Всеки с вкуса си ..
    Не знам защо , но просто обичам Коледата .Действа ми някак си успокояващо ...Коледни светлинки лампичи, Kоледна украса абе приятна е атмосферата по това време .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Виж ся .. всеки си има право да не обича Коледа , стига да не налага това на другите . Тей че си трай там и се прави , че ти е весело и не си отваряй устата много много да разправяш колко много мразиш Коледа . Стани Гринч .. и той мрази Коледа , а ако си гледала филма , си видяла кво стана накрая ; ) Без да звучи клиширано , но на Коледа мисля , че наистина хората , макар и само за 1 ден стават малко по - усмихнати и сякаш онази негативната енергия се усеща по-малко ... НО каквото и да ти говоря ... избора си е твой .. ; )
    И все пак .. Весела Коледа
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си