- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината за мен
Когато човек реши, да се самоубива не го раздухва на всички, ами действа. Тъй като темата ти е ебавка, толко ли ти е скучен живота?
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Не...тя няма да се самоубие,защото много добре знае,че нещата ще се оправят скоро...
Тя ще е щастлива и ше си е нормален човек.
Ще си има приятелки,които ще я обичат.
Един ден ще си има семейство и собствени деца...то това е смисълът на живота...
До сега не е изживяла нищо,след като иска да слага край![]()
Ше има много много неща за които да ти се живее,мила
Мен ко ме ебее?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от pandelka
тъс пък и тя тъпа крава![]()
Прояви малко съчувствие и ща заебе!
sexita май е единствената тука коят каза нещо смислено,сички други са ебеват,ама ше видим някой ден като ви се случи и на вас тфа кфо ше прайте![]()
![]()
![]()
Ми да защото изобщо не вярвам темата да е сериозна..Първоначално написано от D0ll
А дори и да е ние тука няма как да и помогнем..
така е скапа,така е ....TALK TO MY MIDDLE FINGER!!Първоначално написано от vikito1994
странно..а преди седмица-две й четох темите как са чукала с някаф и той я зарязал и искала после да му напрай номер..ама после са сдобрили![]()
I kakva narkomanka si ?? Pu6ila si 2 puti 4adel o_O o_O o_O
Malee ... Ti ako ne si ot oniq razglezeni idiot4eta , koito pu6at 4adel4e za da mogat da se izxvalqt i si mislqt 4e taka sa guzari ii o6te pove4e si vnu6avat 4e sa narkomani ... o kolko gotino ... ne moga da se otkaja .. ole 6te umra Apff are begai da spi6 ;]
phah
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...217631&start=0 същата тема пусната в кофата ии .. надолу по постовете пише същото което и тук от сорта на "вие нямате ли сърца " нз си кво ее още ли темата и не е ебавка ??![]()
Депресията ли те е хванала неска?..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ne razbiram 6to se ebavate s neq i 6to q podigravte
seriozen e problema i
az su6to imah problemi s narkoticite i to na dva puti....purviq put gi sprqh zaradi biv6ata mi priqtelka
vtoriq put ne stana tolko lesno i imah adski krizi...hodih po bolnici s na6te (te razbraha),predpisaha mi hap4eta za krizi kazvat se RIVOTRIL i sa mnogo polezni
pritupqvat krizite i mnogo spi6 ot tqh.kaji im da te zavedat na lekar i pitai za tiq hap4eta.no ako ti gi predpi6at i na teb (samo s recepta se vzimat) ne prekalqvai 6ot sa mnoo silni i ako prekali6 e opasno
uspeh![]()
+ евала ...Първоначално написано от sexita
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
ние ли сме те карали да си наркоманка ?
Първо, темата е ебавка.
Но, ако не е.... Защо да ти съчустваме, като ти сама си го правиш? И ако си решила да се самоубиеш, ние какво трябва да направим? Може би, да започнем да те убеждаваме, че не трябва. Но щом си решила, че не искаш да живееш, ние не можем да ти помогнем. Така че, темата ми се струва безсмислена.
Ебавка или не темата е глупава. Ние не можем да помогнем с нищо, не сме доктори и не разбиваме врати.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Ривотрил води до пристрастяване да не говорим за страничните ефекти !!!Първоначално написано от x3eme
Авторката, към какви наркотици си пристрастена ?
Samе shit... different way
tva sa gluposti,ne vodi kum pristrastqvane na men mi pomognaПървоначално написано от get_high
![]()
при тебе и до затъпяване може да е довелПървоначално написано от x3eme
все пак поинтересувай се и се пообразовай малко преди да го препоръчваш ...
Samе shit... different way
obrazovan sum dostatu4no,kato ne si zimal i kato ne znae6 ni6to za tiq hap4eta kvo mi razpraq6 ti na menПървоначално написано от get_high
![]()
Руса кукличка
Не разбирам какво печелите, ако кажете по 1000 пъти как темата е ебавка и колко е тъпа авторката. Ами ако по някаква Невероятна случайност се окаже, че не е ебавка? Защо да не помогнете малко? Губите ли нещо? Някои хора написаха полезни коментари. Просто се дразня на недораслите забележки на остоналите....
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Сори,ама ти с кво и помагаш на авторката?Първоначално написано от *nymphetamine*
![]()
Руса кукличка