- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли да ви ревнуват???
Та обичате ли???..При мен е от една страна добре...от друга..мн гадно![]()
Неее....аз се разделих с един бивш именно заради това![]()
Не. Никак не ми е приятно.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
и според мен е и добре и не е![]()
БлЯя..БлЯ...
Не съм от ревнивите.Хич даже...но когато ми прави номера няма как(заложено е в човек)
Аз мога да ревнувам-Тя Не!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
ne
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
4естно?
Много оби4амНе ми пре4ат хилядите въпроси, които ще ми зададе, нито това, 4е ще ми се обади 20 пъти на ден. Харесва ми да ме ревнува, така си ли4и, 4е ме иска за себе си.
![]()
Робинята на Quench
ако е в прилични граници...
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
и аз така ...Първоначално написано от SINDEL
БлЯя..БлЯ...
Не!не обичам..![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ako е в допустимите граници - Обичам .. така разбирам, че на човека, с когото съм не му е все едно ... и честно казано .. обичам да карам някой да ревнуваНО пак казвам в допустими граници .. другото вече е вманиачаване ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Не не обичам,понякога прекалява с ревността си. Щом съм с него значи искам да съм с него,защо трябва да разваля всичко с ревност ?!![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
да :P
Но всичко с мярка![]()
А не да вземе да ми крещи и да ми се цупи за всяка дреболия...
То който ходи с мен си знае,че е малко трудно в това отношение...повечето ми приятели са момчета,харесвана съм много,постоянно ми звънят непознати номера и хора...малко е кофти,но
...който както го приеме.
Щом съм с гаджето ми,значи това е изборът ми и няма от какво да се страхува![]()
много е тънка границата от липсата на ревност до безразличието,ако се научи да лаврира по нея ще ми е пърфе![]()
в началото на една връзка според мен на всеки ще му се хареса да има малко ревност...да има едно такова сладко разпитване..и така си мислим,че човека с когото ходим от скоро..наистина му пука...ноо да ходим по сумати времеее...и да има ама недеи прави това ама не обличаи това..ама тоз защо го гледаш..направо е няква напаст..ама какво да правиш..точно това ,че сте ходили доста време те спира да се разделите заради това..поне аз така го мисля и затова казвам,ч1е е приятно,но в същото време не е...
преди да тръгна с досегащния ми приятел ходих с едно момче..което изобщо не му пукаше..иии имаш много свобода..ама пък ти е гадно..а сегашното момче с която ходя..където сме сумати време заедно..направа...прекалява. .и пак казвам хем хубаво хем не...
Аз обичам но в нормални граници не онази задушаваща ревност , която чак те изкарва от нерви.![]()
Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!
Първоначално написано от MakeMeFeel
И аз така, обичам да ме ревнуват, но минат ли границата ме влудяват.....
I know I should stop believing ... !
Мразя да ме ревнуват.Това за мен е едно от най-гадните неща в една връзка.Сякаш си завързан за него.Моето гадже беше много ревниво и напеаво ме задушаваше,и постоянно сме се карали заради ревноста му
Не обичам когато нямам за цел да ги накарам...
+Първоначално написано от MakeMeFeel
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Съгласна.Първоначално написано от SINDEL
![]()
Това ме кара да се чувствам желана и обичана. Не говоря за болестната ревност и т.н, обаче ми става хубаво, когато знам, че той си мисли за мен и се притеснява някой да не ме отмъкне.![]()
Ама май сега аз ревнувам повече.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.