- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли да ви ревнуват???
+ точно ..приятелят ми направо полудява в такива случаиии и аз ако съм на негово място би ми станало ужасно гадно.Първоначално написано от silky92
![]()
Руса кукличка
Да се интересува къде съм, с кого съм, с какви хора си прекарвам времето - харесва ми. Но без никаква причина да ме ревнува и да се чувства зле (като с това кара мен да се чувствам зле...) - не, мерси. Внимавам да не давам никакви поводи за ревност именно защото предпочитам партньорът ми да има доверие в мен.
Попринцип ревността ни кара да се чувстваме желани![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Първоначално написано от PLuScHeTo
Това щях да напиша...
и аз така!
Обичам, но в границите на нормалното![]()
Не мисля, предишният ми приятел се сардеше, че изобщо не го ревнувам и това според него означавало, че не сам го обичала (той беше ревнив в нормите е понякога е прекалявал, но много рядко) и така...
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Първоначално написано от what3ver
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
+1 :PПървоначално написано от vikito1994
М понякога обичам![]()
Така все едно ми казва,че му пука.Но да е с мярка.Иначе е досаднои супер дразнещо.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Бе не много ... г/д много мразя някой нарочно да те изкарва извън релси заради ревността си ... както на мен ми го правят понякога .... ама ...![]()
+1Първоначално написано от PLuScHeTo
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
От части,защото ревността е признак за любов,но от друга страна пък показва недоверието към партиора... Според мен в малки закачливи количества може да се търпи![]()
Ако е в някакви нормални граници-да.Харесва ми.Това означава,че се интересува дали няма някой конкурент да ме вземеЪ..не се изразих като хората.Абе като не е болестно състояние,не е неприятно.
Не! Да пази Господ, добре че имам либерален мъж да не ми се меси, направо съм отцелила тотото в това отношение.
Обичам попринцип. Понкяга се дразня, но общо взето не е лошо да знам, че той си мисли за мен. Но от друга страна аз не съм ревнива попринцип ...
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
в границите на нормалното![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да,обичам да ме ревнува приятелката ми,стига после да не почне да ми прави сцени. Ако е в рамките на нормалното съм ЗА
Мен пък няма кой да ме ревнува![]()
mn obicham dA me revnyva![]()
ama ponqkoga se draznq shot prekalqva
![]()
Обичам умерена ревност в ганиците на допустимото. Без да ми се лепка, без да ми прави сцени и да ме разпитва с часове.Харесвам да ме ревнува от някой и да ме целуне в този миг страстно, за да покаже че е с мен.![]()
Първоначално написано от SINDEL
+1 . Обичам,защото така разбирам че ме иска само за себе си... приятно ми е... много даже.Моя приятел обаче ми има пълно доверие и сам знае и се е убедил милион пъти в това,че няма повод за ревност,понеже съм си само негова
и не ме ревнува..
![]()
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове