- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли тръгнали с 1 мом4е...
бихте ли тръгнали с дадено мом4е което страшно много харесвате,но той ви иска най-ве4е заради секса?Възможно ли е с времето той да си падне по мен или няма смисъл да се занимавам с него![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ами,ако и на теб ти е само заради секса- не виждам причина да не тръгнете.Ако на теб не ти е го остави.Явно малко си хлътнала по него.
П.П.- Момче съм
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
По-добре недей.
възможно е,а ама като ги знам повечето момчета какви са ...Първоначално написано от cinderella_gugutka
ние не можем да ти кажем какво ще стане, така че най-добре пробвайте
![]()
случвало ми се е... не му пуснах и скъсахме![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ако и ти искаш само секс .. тръгнете .
Обаче ако не ти е само за секса по-добре го остави,защото не вярвам да си промени насоката ; ) .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от pandelka
+1
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ако ще е само заради секса няма файда изобщо да тръгвате всъщност.Секс може да си правите и просто така като приятели.
Ами,ако и на теб ти е само заради секса- не виждам причина да не тръгнете.според мен 2-рия вариант е мн по добърАко ще е само заради секса няма файда изобщо да тръгвате всъщност.Секс може да си правите и просто така като приятели.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Според мен няма смисъл..не мисля,че ще се промени![]()
Няма да го промениш.Ако и ти и той искате само секс става направете си кефа,но не очаквай да го промениш с времето,накрая ти ще страдаш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
като му е само за секса няма да те търпи дълго или поне аз не бих,ако бях на негово място![]()
+1Първоначално написано от Jamalska
БлЯя..БлЯ...
90 процента от връзката е секс бе хора![]()
ако секса не върви... ше стаат изневери
така че правете си сами извода![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Еее,ако почнеш една връзка със секс,тя нито има бъдеще,нито ще е продължителна...
когато единия иска само секс обикновено така става за съжалениеПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
До болка позната история...Първоначално написано от shell
хихихиихи наеш от кога търся такъв,ама немаПървоначално написано от Joro123
![]()
+1Първоначално написано от yahhooo
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ооо какво съФпадение-моят любим филм е star wars...не мога да повярвам,взимам те!!Първоначално написано от Joro123
![]()
![]()
^напълно съм съгласна с ака6а–вамп. До колкото разбрах, имаш чувства към него, така че не рискувай, само ще страдаш след това, защото едва ли ще успееш да го промениш.. хмм дано ме разбраПървоначално написано от aka6a_vamp
.
Чао чао![]()
![]()
![]()
ако е момиче веднага
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не. Не бих.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Първоначално написано от aka6a_vamp
еее намерихте се![]()
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...