- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли тръгнали с 1 мом4е...
Поринцип не бих, но от личен опит знам, че като си подложена на тази дилема е трудно да избираш.
Просто трябва да послушаш шестото чувство![]()
Аааааа не се знае...той може да не ме искаПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
по-добре изчакай първо да си падне по теб ,тогава тръгни с него.Първоначално написано от cinderella_gugutka
Аз иначе не бих се съгласила.
Руса кукличка
Opitaii naistina,kakto kazaha po-gore - ne vlagai mnogo 4uvstva
![]()
според мен няма никaкъв смисъл, освен ако и на теб не ти е само за единия секс ..но се замисли каква връзка ще е това и за колко време ...
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
Според мен накрая ти ще останеш нараненатано все пак незнам ... зависи
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Щом казваш че той иска да е с тебе само заради секса по добре не тръгвай с него,ще ти се нарадва за 2-3 седмици и после ти ще останеш наранената...
От сега да ти кажа .. малък е шанса да го накараш да те хареса за нещо повече от секс ...Но .. ако искаш - пробвай .. ; )
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
хм.. малка съм още затова ще кажа не!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Такъв филм няма!!! Поне за мен! Мисля, че такива момчета са прекалено зле, за да направят такова нещо! Явно са загубили всичките си ценности, ако въобще са имали някога... Всичко е до възпитание и родителски пример!!!Първоначално написано от cinderella_gugutka
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ако искаш да си играчка..обект за задоволение или както искаш го наречи бъди с него..но ако искаш да бъдеш нещо повече за него не се хаби..![]()
Мнеее ни ща... ако ще звезди да сваля... нъц... да не съм педал ве![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
+1 \Първоначално написано от pandelka
/
Нов ник: Cassidy
Ми зависи какво искаш. Ако искам дълга, сериозна връзка и т.н. - не тръгвай с него. Ако искаш да се позабавляваш- тръгвайте!
Ех, че лесно
![]()
еlsy![]()
Ако и на теб ти е само за секса - тръгвайте.Но ако очакваш нещо повече - не се занимавай, за да не останеш изебана и наранена на края. ((;
Stay up all night with the stars *
По-добре недей. Той ще си е само за секса, а ти имаш други надежди... Според мен само ще си направи кефа и после ти ще страдаш, така че по-добре не тръгвайте ако не искаш сексА дали ще го промениш - едва ли.. Така че не се надявай и той да се влюби след като му пуснеш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не бих.
чукане, чукане и чукане ако това са ти приоритетите давай![]()
Smile and then w0rld will smile with y0u !Grin and then every0ne g0nna think y0u are 0n drugs C:
Той ли ти каза 4е иска само сексПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Ако и ти си търсиш секс.. давай! Обаче за какво е нужно да играеш ролята на "секс-машина" в очакване той да те заобича![]()
еми не ми го каза направо-искам те само заради секса,но...стана ясно 4е няма да тръгна с мен ако знае,4е няма да му пуснаПървоначално написано от lookinisde
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Аз лично не бих тръгнала с него.Ще те използва 2-3 седмици и после ще те зареже.
Първоначално написано от PLuScHeTo
![]()
![]()
![]()
Ако те иска само за секса ... направо го отпиши .. той е просто едно курв**че за което ти ще си поредната бройка .. не се занимавай с подобни изпадляци![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!