Най-добрата ми приятелка (З.) сподели с мен за момчето, което харесва (Т.).Всеки ден на училище го виждаме и си личи, че наистина много го обича..От начало ми беше безразлично към него..Но от няколко дни насам имам чувството, че започвам да го харесвам..И сякаш с всеки изминал ден чувствата ми към Т. се увеличават..Един ден З. ми каза, че е намерила скайпа му и му е писала, но той не я е добавил..Също така тя ми сподели и как се пише Т. в скайпа..Реших да го намеря и да се запознаем лично.Когато му писах се запознахме.Пратих му моя снимка и той ми каза, че знае коя съм..На училище вече ме поздравява и понякога спираме да си говорим..Когато споделих това с З., й стана много гадно..И най-големият проблем е, че ме е страх да й призная чувствата си към Т..Страхувам се, че ако и кажа цялата истина, тя няма да ми има повече доверие, или приятелството ни ще се развали..З до сега не сме имали тайни една от друга..Какво да направя?! Да се престраша ли да й кажа истината, или просто да забравя за това момче?!Някакви предложения как да постъпя..?!