- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя, отчаян наранен...
Ясен пример на зависимост. Тя яко те върти пич
Колкото и грубо да звучи всеки път, винаги е правПървоначално написано от valdesbg
![]()
Айде, сериала почна.Първоначално написано от Alabala16
Момента, да видя имам ли достатъчно пуканки...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първо: след като прочетох какви са отношенията ви, аз не видях някакво бъдеще да има тази връска. Много голям процент в една връзка се дължи на доверието и разговорите, а доколкото разбрах тя ти няма абсалютно никакво доверие.
Второ: Никой човек не заслужава такова отношение. Ти потъпкваш сам себе си... тя постоянно те наранява..
Знам че я обичаш и т.н но няма смисъл...
все пак ние само може да ти дадем съвети и да ти кажем това което е правилно, но нали знаеш че сърцето не слуша разума, но не потъпквай себе си заради едно момиче, което не оценява какъв човек си.. колко много си и дал и я обичаш... Ти заслужаваш нещо много по- добро... !!!
Тя не е сигурна в теб. Там е проблемът. Ако тя танцува с момчета в дискотеката, не вярвам да ти е приятно, дори да няма нищо между тях. Винаги има едно "ако".
Трябва да си поговорите. Всичко това, което каза тук, го кажи на нея. Увери я, че няма защо да се тревожи, че я обичаш страшно много и не би я наранил. Ако трябва и го повтаряй известно време. Сигурна съм, че ще се оправите... просто трябват усилия.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хаха, ей, големци!
Шута и това е. Да говорел с нея, да й слушал проблемите - дали е нямало някой в миналото, дали не е породил несигурност с действията си. Пфффф.. Шунди с дупка между краката има сигурно над 4 милиарда на този свят. И всички се мислят за неподражаеми и единствени. Две думи: Не са. Кара те да се чувстваш зле -> Дузпа -> следващата.
Игнорирай заблудени овчици като lipstik и повече се заслушвай в приказките на мъжете (както винаги - valdes е прав). Иначе цял живот ще тичаш по гъза на разни принцеси от панелките в Люлин.
Another version of the truth..
aide sega...izkarahte go nevinenaz sam BIvshata mu priqtelka
i znam vsi4ko mn qsno!
toi mi izneveri, s druga i poneje izlqzoh po hitra i vidqh nqkav nomer v tela mu
taka nali nepoznat pak zvanqno v 3 h sutrinta i takaaaaaa suvsem slu4aino
ne padam ot mars i reshih da zvanna .. mn qko mi stana 4ovek
tazi lubov negova...naprao ot lubov mi izneveri
NO tva ste vie momchetata,obichate kurvi pred svestni momicheta...
kak da imash doverie na 4ovek,koito te luje........???!
e nqma kak da stane;]
prosto 4isto i qsno go hvanah i nqmashe kak da me izluje.
q se ebete u gyza si4ki,pisnalo mi e ot intrigi i gluposti!
kakva ti lubov ?
pfhahaha ......... naistina ima mom4eta,koito sa svestni
no sa mnogo malko i kak az ne popadnah na takiva oshte NEZNAM !
![]()
Е то и аз все свестни момичета търся и все на курви попадам ама какво да се правиПървоначално написано от Alabala16
![]()
Айде веднага лепна курва на жена, която просто е била по-нахъсана да ти го дръпне. Ти защо нищо не направи да си го задържиш?Първоначално написано от Alabala16
няма ти доверие или просто е много ревнива...бъди до нея ,успокоявай я ,кажи и че си с нея защото я обичаш и никога не би я наранил
love is gone!