- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сгафиххх!!
Вчера с приятели ми правихме секс, обаче той започна да говори някви странни неща (от сорта майко мила, олее) и нз какво ми стана направо избухнах в смях . Смеех се като побъркана .И той горкия укапа. Сега май ми се сърди!! Коагато спрях да се смея ми стана много гадно ! АЗ СЪМ БАСИ ТЪПАТА![]()
АМА сега пак като се сещам ме избива на смях!Охх как да му с е извиня ??
Накърнила си му част от достойнството и си му смазала самочувствиетоПървоначално написано от bebeeeeee
Нормално да се сърди...Недей да повдигаш темата...прави се,че нищо не се е случило
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
хаххахахахахх![]()
![]()
горкия .... не говори по тази тема и така
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
gorkoto mom4e, tva e nai- lo6oto, koeto moge6 da kage6/ili v slu4aq da napravi6/ na edno mom4e, kato mu se podigrae6 si nakurnila dostoinstvoto mu => huge mistake ,po -dobre mu se izvini
Заслужаваш един шамар зад врато![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
![]()
![]()
А тох защо е почнал да говори такива работи?
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Е, случва се.Ще му мине![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
s mili dumi i hubav sex![]()
Еми извини му се ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
извини му сеи си постарай да не се разсмиваш повече ако държиш на негоПървоначално написано от luckygirl92
чак на мен ми стана смешно като четох![]()
![]()
![]()
... извини му се ...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
На мен ми стана гадно... ем говори с него,извини му се и не повтаряй грешката си
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
извинявай,ама и на мене ми стана мн смешно![]()
![]()
![]()
на човека му било кеф...кво да се прай![]()
еми и аз като другите да кажа или се извиняваш или се правиш ,че нищо нее станало и др път се постарай да не се повтаря![]()
![]()
Руса кукличка
Много глупаво си постъпила.Аз не знам как бих реагирала,ако бях на твое място,но ако бях на негово,дълго време щях да се сърдя!
Какво да кажа ... Нито е да отидеш и да кажеш "Ами.. такова.. оня ден .. извинявай .. " .... Надали ще му помогне особено, а и ще бъде бая конфузно.. Пък да се правиш, че нищо не е станало пак не върви.. Ще помисли, че не осъзнаваш, че си допуснала грешка и още повече ще се ядоса ...... Знам ли .. Направи нещо мило за него .. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
ее ми било ми е харно на човека кво искаш ся ама то найстена как да не се расмее човек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мн си тъпа от кое ще ти стане смешно??????????На мен пък ми е мн хубаво моя да издава такива звуци,защото зн че му е хубаво и на мен ми става по-хубаво!
Кое па е чак толкова смешно,че да избухнеш,да се разревеш,да гръмнеш..?Хмм..аз също щях да се сърдя.Ми..обясни му за кво си се смяла,щото Бог знае кво си е помислило момчето,че му се подиграваш
ААА ВУН ДА БА ЯААА ЯАААА![]()
![]()
не знам на немски как се пише
хахаха охх извинявам се , само глупости говоря ... ами не знам и аз какво да направиш ... освен да измислиш нещо , че си се сетила за някоя смешна случка ли ддз и аз .... Успех все пак !!!
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
![]()
![]()
да беше си сдържала смеха щот наистина се е получило много конфузно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами като го видиш, скочи му и го чукай. Викай и крещи така че съседите отгоре, отдолу и от всякъде да разберат какво правите. Симулирай оргазъм даже ако не получиш. Така ще върнеш самочувствието и егото му.
На някои хора докато правят секс и им е мн яко приказват...и от тва по принцип може да те досмешее ако не си свикнала!спокойно и на мен ми се е случвало според мен си сгрешила че неси говорила с него тогава!ся определено щема нужда от реванш според мен му се реванширай!пробвай обаче ест 1во говорете можеш да му кажеш че те е досмешало защото ти е било мн хубаво и досега не си изпитвала нещата така и т.н. измисли нещо можеш!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
емииии гадно е тва дет си направила ... е ся можеше да напраиш и по гадно като се съблече и му видиш оная работа да го питаш "да не ти е студено" (тва в рамките на майтапа) но иначе да по-добре не повдигай въпроса щот тва за него си е доста голям удар по достойството !!