- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- най- секси
Какъв е сексуалният обект на мечтите ви, какви външни характеристики притежава. Как изглежда човека за когото най- често си фантазирате.
Samе shit... different way
Emi rastafar e ...mnogo se kefq na qki ruce smis takiva ... s izpuknali veni
xax ... mii da ima qko tqlo ddz ... kvo drugo moje da e osven da e xybav :P xD
phah
и аз много се кефя на яки ръце![]()
![]()
rastafarrrrrПървоначално написано от balon4eee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
охх сичко си ми напомня на него
![]()
![]()
Абе да е красив и да има яко тяло . :P![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мойто си момче...
Но първо го заобичах, чак след това започнах да го приемам като сексуален обектта... няма смисъл да казвам за критерии, все ми е едно за външните белези.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ми да е хубав...Моите разбирания за хубаво момче са много сложни за обяснение...та ще мина само с това![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
David Beckham e gotina mechta.
v moite fantazii (ako moga taka da gi nareka 6ot ne sa to4no fantazii) vseki put e razli4no.nqmam sexualen ideal i ne mislq 4e tova moje da se opredeli to4no![]()
Дълга коса, леко набола брада, с пиърсинг, да не е като гол охлюв, висок, да не е чак толкова мускулест, та да му се очертават вените, нещо такова...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Моят приятелА също така и те тeз http://azraelevangeline.deviantart.c...Candy-78907929
Възникнаха 2 въпросаПървоначално написано от Extremescream
Първия : ''Те са от мъжки пол нали?'' и втория '' И с двамата ли?'' :P
+1Първоначално написано от girl_in_black
![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Май съм аз ..ама съм ти сърдита на тебе ..Все пак мерси,че съм обект на твоите фантазии!![]()
чернокос,висок,яки мускули,готино излъчване,секси тяло,чаровна усмивка,изкусителни устни-за такъв мечтаех и такъв намерих :P
Руса кукличка
Определено яка пичка със страхотно секс излъчване.И с тези устни...обърнати наобратно ..от свиркиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
....влюбих се!!!
![]()
![]()
![]()
Ще се включа към твоито мнение.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Не бе бъзик не ми е това идеала ама в момента немога да го обесня трябва да видя някоя и тогава![]()
може би само аз виждам че е като ритната от кон в горната част а лицето, но... (:
иначе идеали:
![]()
Лелеее мислих, че съм единствена =) Е та и за мен ръцете са предимно фактор =) Също и да достатъчно зрял /не някакъв дъртак, но определено не и младо момченцеПървоначално написано от balon4eee
/
Лелеле ,ма тва ми е бившата ....Бати не съм очаквал да я видя тук....ЛОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
В суxа пyтка, KУP не влиза!
^ Е тва е, евала човек!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Точно определени външни черти не се сещам,но да е Лошо момчеДа не е някой лигльо,ами да е по-грубоват
![]()
amiimam dva ideala,ediniq rys,sus sini o4i,viskok,s hybavo tqlo
a drygiq e biv6iq mi
mn si go obi4am
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!