.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116

Тема: най- секси

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    веселба
    Така като гледам на тебе не ти е весело както на другите пещерняци.Ти по-скоро завиждаш на Misha
    Ей шефче...
    хахахаха!
    Забавен си
    Брейй, пък и не ми дава да ми е весело даже..? Колко си затворен ... край край... ужас

ааа и да...много завиждам на момичето,за което хората са на мнение > '' ебеш я и я фърляш'' копнея за нейната репутация yesss baby!
    Това че едно момиче е секси не означава че е к***а.Само че нали са ти объркани представите за живота - простено ти е.Пък и хващам бас че дълбоко вътре в себе си и завиждаш - тя наистина е секси за разлика от тебе.Колкото и да го отричаш знам че е така.Спести си философските изказвания оттук нататък.Раздела "Философия и Религия" е по-надолу...
    И някъде казах ли,че е грозна или нещо?? Или че няма хубаво тяло??
    Аз просто подкрепям народното мнение - имиджа и е курвенски
    На нея и харесва...тя си го е създала... е? ние какво да направим.. квото ни показват,тва виждаме
    Остави каква е попринцип на вид...на мен друго не ми харесва...но в тая част ти си с обърканите представи мойто момче.
    Знам,че за тебе щом има цици и си ги показва навсякъде е чудна стока хах...заеби...
    (Става ли да ми обясниш какви трябва да са ми представите за живота? Айде разкажи ми мъдрецо за живота нещо(ако знаеш друго освен ''СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС МНОГО СЪМ ДОБЪРРР АУУУ ЛИЖААА ПУТКИ,ЗА ТВА ЗНАМ ВСИЧКО ЗА ЖИВОТААА ЛЕЛЕ КЪВ СЪМ ПИЧЧЧ '' е,друго ще има ли или тва ти е страхотната представа за живот? (не ми отговоряй направо...)
    Ама тва твоето е ясно на всеки с поне малко акъл в главата си (ти си просто една офчица от голяяяяяяяяяяяяяяяяяямото стадо,което пълзи навсяктде ) ...така че дълбоко ме съмнява,че ти имаш право да ми говориш за квито и да било представи!

Град
    sofia kopele
    ....... МойТу Си Бебе ....... красив СладъК, ФутболистчЕ......
    Има ли смисъл като няма значение

Град
    stz..;p
    Аре спрете се е .. кво само се заяждате и спамите темата .. сложете точка и толкова Peace 'n love
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Супер фен
    Punisherrr - предполагах че си ходила на училище и знаеш да четеш,уви в грешка съм.Очаквах че ще започнеш да филосфстваш така левашки.Не съм аз човека който трябва да ти отвори очите за живота.Ако на 16г. /или там на колкото си/ не е започнало да ти сече пипeто едва ли има човек който може да ти налее малко мозък у манерката.
    Добре...ти си непоправим..само да се дръвчиш можеш така,че оставям настрана заяждането...не схващаш какво ти казвам и това си е.

Тогава ще те питам само едно - Това,че не съм на твоето мнение,това че не ми харесва как гледаш на някои неща (като секса), за теб значи,че аз нямам мозък ?????
    ...Ти си глупак! ...някой ден на тебе ще ти засече толко яко,че.... Говори квото знаеш..все тая.

(и нали не искаше повече да спориш с мен? Не разбрах от къде на къде тръгна да си показваш остроумието и в тая тема ??? за дето казах,че ми е весело...? Пък после и ме запращаш към не знам си кой раздел да ходя ...я да си стискаш езика зад зъбките! Тръгнал да се разпорежда )

Супер фен

Добре...ти си непоправим..само да се дръвчиш можеш така,че оставям настрана заяждането...не схващаш какво ти казвам и това си е.

Тогава ще те питам само едно - Това,че не съм на твоето мнение,това че не ми харесва как гледаш на някои неща (като секса), за теб значи,че аз нямам мозък ?????
    ...Ти си глупак! ...някой ден на тебе ще ти засече толко яко,че.... Говори квото знаеш..все тая.

(и нали не искаше повече да спориш с мен? Не разбрах от къде на къде тръгна да си показваш остроумието и в тая тема ??? за дето казах,че ми е весело...? Пък после и ме запращаш към не знам си кой раздел да ходя ...я да си стискаш езика зад зъбките! Тръгнал да се запорежда )
    Абе ей шматка как ще ти е весело като банда шибаняци обиждат едно момиче което нищо не им е направило? Била к***а не знам си кво...нещастници.Че и ти подир тях ходиш да хихикаш и да се смейш.Весело и било...никога не би ми станало весело в такъв случай,даже ми става тъжно за момичето че и говорят такива глупости и пускат разни неверни слухове за нея.Тя не го заслужава това.
    На чужд гръб и 100 тояги са малко нали знаеш?
    Аз просто съвсем спокойно казах да я оставят на мира,нямам право да я защитавам ли кво?
    Точно това най-кротко и мирно се опита да ти каже едно друго съфорумче... Че сама си го е направила да и го казват... Ясно,че те обиждат с некви глупости ама не разбираш ли,че до някъде им е даден повод а на всички ни е ясно,че като има за кво да гризнат ще го разкъсват до край
    А аз на теб нищо не съм ти казала..защитавай си я..проблем нямам
    На мен ми е смешна цялата ситуация... и ти нямай проблем с това и готово

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Айде разкажи ми мъдрецо за живота нещо(ако знаеш друго освен ''СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС МНОГО СЪМ ДОБЪРРР АУУУ ЛИЖААА п****,ЗА ТВА ЗНАМ ВСИЧКО ЗА ЖИВОТААА ЛЕЛЕ КЪВ СЪМ ПИЧЧЧ ''
    Хаха, евала. Тва ми хареса.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    v moite fantazii (ako moga taka da gi nareka 6ot ne sa to4no fantazii) vseki put e razli4no.nqmam sexualen ideal i ne mislq 4e tova moje da se opredeli to4no
    И аз съм на тва мнение
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

мММ .. мургавичъък .. и с яки крака (тфа най-много ме кефи ) .. и с леко дигната .. много.. късичка косичка (ако е възможно гарвано черна да е ) .. хмм и да има сладка усмивчицаа ..
    I just called to say I lovee yah !

имам 2основни идеала
    1ви- изискан
    черна коса, леко брадясал, по-тъмна кожа, ама не много, сини очи, средно големи устни, да е мил, съобразителен, да го чувствам хем любовник хем много добър приятел, да е перверзен, и да не се влияе от тва кво ще приказват другите, нежни ръце, леко подчертани мускули, яко стнегнато дупе, като е с костум леко да му напира..

2ри - небрежен
    черна коса с бритон ама не като на момченцата от детската градина :d, черни очи - големи, по-бяла кожа, мускулест, яки ръце с изпъкнали вени и поддържани нокти, също да му напира, да има обица на брадичката, големи устни и да знае как да ги използва, перверзен, също да ми е приятел и любовник, традиционното му облекло да е по-спротно - кецове суитчер, беги траузерс, ..., нежен

и за твата типа да не се праят на мъжкари

иначе имам доста фантазии де.. ама ще стане мнооого дълго

Град
    Момини Цици
    абе нещо като Виле Вало.. или Оуен Уилсън

Гаджето ми.Сексът не е просто секс,а любов (поне аз го възприемам така)
    Just haters make me famous! εĭз

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GIFT
    имам 2основни идеала
    1ви- изискан
    черна коса, леко брадясал, по-тъмна кожа, ама не много, сини очи, средно големи устни, да е мил, съобразителен, да го чувствам хем любовник хем много добър приятел, да е перверзен, и да не се влияе от тва кво ще приказват другите, нежни ръце, леко подчертани мускули, яко стнегнато дупе, като е с костум леко да му напира..

2ри - небрежен
    черна коса с бритон ама не като на момченцата от детската градина :d, черни очи - големи, по-бяла кожа, мускулест, яки ръце с изпъкнали вени и поддържани нокти, също да му напира, да има обица на брадичката, големи устни и да знае как да ги използва, перверзен, също да ми е приятел и любовник, традиционното му облекло да е по-спротно - кецове суитчер, беги траузерс, ..., нежен

и за твата типа да не се праят на мъжкари

иначе имам доста фантазии де.. ама ще стане мнооого дълго
    ROFL

аз нямам идеал...

о.O оо опасявам се че за мой ужас той даже съществува..и как го желая бало си майката xD сини очи черна коса мусколест перверзен голяма.. работа инцидентно разбрах.. или по-точно усетих. .. говори секси...уникален е на cS което ме възбужда още повече и е голяяямм голляям ,мръсник бих рпавила зверски секс с него Шшшш нищщо не сте разбрали

Град
    Дълбините на канала :D
    тряя да е смъкнат обожаам смъкнати леле..

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Ахъм работата става мн по лесно...

Супер фен Аватара на nymphadora
    NeNoRMaLNiKa,ае по леко с подмазването .Разбрахме че искаш да изчукаш тая Миша,мисля че и тя го разбра .Няма нужда да се праиш на "големия защитник".Всеки си има мнение-тва че не харесвам имиджа и си е лично мое мнение!Естествено че на всеки пубер ше му потекат лигите-хубаво тяло,лице и като цяло външност,но не мисля че е много добре да си качва полу-голи снимки .Който трябва ще може да и види телцето

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аааа иаз ги обожавааам ,Даже сега има един....абе страшен еее!

Град
    Somewhere...in The sea...
    Висоок..не прекалено..със силни ръце (но не нацепен някъв)...красив..с маааалко брадичка..така леко набола...НЕ дебел... може бирено коремче..И ако може да е смъкнат..
    мн Са яки..мн са добри във всичко (поне мойте..с които съм се сблъсквала..)

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    sini o4i s1s svetla kosa visok mujestven i sredno kosmat

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Chad Mihael Murray

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от weakminded

dam..mn haresvam svetla kosa,sini o4i,trup4inki(obojavam mom4eta s trup4inki...tolkova sladka usmivka imat) ii ako moje leko oformeno tqlo..v smisul da ima leko o4ertani plo4ki,a ne nqkuv otpusnat ili puk v drugata krainost ili puk po rqdko da e protivopolojnost na "svetla kosa i sini o4i" (vtorata snimka deto e po tumen) ii zaduljitelno da e zabaven dori i da nqma dobre oformeno tqlo ili svetla kosa ili ne6to ot "iziskvaniqta" ako me razsmiva sum gotova ve4e

Cruel Intentions

Град
    V. TARNOVO
    murgav, s debeli grubi race, s mn kasa kosa, nabito tqlo i po visok ot men, beli zabi i gasta brada kato lubovnika mi
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Май че съм още малка, но все пак...
    Имам 2 любими "секси" типа - рус и синеок, или по-мургав с тъмни очи и коса.
    Иначе ... по-висок от мен, мускулест... обичам широките гърди и гръб, силни ръце, които биха могли да причинят известна доза... сладка болка , съвсем леко набола брада (примерно да се е обръснал предния ден), средноплътни и добре очертани устни, татуировка (от едната страна на корема примерно)...

Леле... Ужас...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Аааа иаз ги обожавааам ,Даже сега има един....абе страшен еее!
    бате толко са секси

Град
    Варна
    Нямам точно идеал...първо вътрешната красота,но все пак да не е някой грозен......
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си