- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- най- секси
Две думи: ЛОШО МОМЧЕАХхххх
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
axaxa priznavam tee :d az sam jena ama ako bqh muj opredeleno tova 6te6e da mi e idealaПървоначално написано от bebeshok
ina4eve4e sam si go namerila ideala :P
Висок, светли очи и тъмна коса, татуировки и пиърсинги... ако има и леко набола брада...аххх!!!!!
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
Винаги съм искал да правя секс с някое момиче което е супер малко(не на години ами на ръст и тегло). Незнам защо ... можеби защото и аз не съм много голям :S
^Човете и аз като видя някоя такава полудявам. Не знам, защо.
Причината да имам боядисан буркан с надпис Japan, който пълня с пари:
И втората причина за същия буркан:
And the best thing about them is...They party with fangirls.*enters drool~mode*
ммм смъкнат обезателно (ма не някой дето боксерките му се виждат от 2 км...) , висок към 1.80 - 1.85 някъде, слабичък и стегнат, с не много яки ръце и плочки, но определено да ги има ... къса коса (2-3 номер може би) ии някъде двудневна брада ... добави и хубава усмивка и секси глас ... ауууууууууууууууууууууууу ууууууууу![]()
Защо си мисля че е вюбена в този x3eme. Разбирасе може и да не съм прав!Първоначално написано от CryForMe
не ме намесвайте мен![]()
Не съм искал да те обидя но като прочетох какво е написало момичето веднага ми изникна твоя аватар.Първоначално написано от x3eme
![]()
старото ми гадже-обекта на всички мои фантазии...
Am I invisible because you ignore me?
О да ... майкоо като видя такъв и искам да го изнасиля посредата на улицата ....Първоначално написано от CryForMe
![]()
хаха да има приликиПървоначално написано от Beleth
нооо не мога да имам фантазии с един аватар уви
![]()
цъкни на линка който е на профила ми и ще се влюбиш![]()
пушиш, което е ъ бииииг търн ОФФПървоначално написано от x3eme
иначе... бейбиии
![]()
за да не е оффтопик, към описанието добавям tattoo на врата - мноооооого секси ми се струва напоследък![]()
Първоначално написано от Beleth
![]()
![]()
кво бе предвиди нещата момчетоПървоначално написано от ivsan4eto
![]()
kat Cameron Diaz
всички започват гаджето ми, та гаджето ми
ебах ви гаджетата
човека иска да опишете
Здравеите на всички момчета и тук там момичета1-во 1 поздраве
Ne-Yo - Mad mp3 . така значи не е важно дали е красива важното е ти да си я харесвам лично аз предпочитам брюнетките хубаво тяло и лек тен
Lord Give Me A Sign
С тялото на джейсън момоа и с лицето на мойто гаджеНе, че и неговото тяло е много по-различно, но оня е малко по напомпан
![]()
[quote="weakminded"]^^ Боже..същотоо !! Много точно го каза .. браво !Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Първоначално написано от Beleth
аз съм ниска и слабаПървоначално написано от StayFly
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()