- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали има някакви чувства?
Dobre ako nqkoe mom4e vi zvuni dosta 4esti4ko da si pu6ite 4adela zaedno ve4er , pi6e vi po skype i ste se natiskali 2-3 puti po-taka ... dali ima nqkakvi 4uvstva kum vas :/ ? Oba4e ima 1 podrobnost - natiskaneto e stavlo nai- 4esto pod vuzdeistvieto na alkoxol :/ Vie kogato ste piinali pravite li ne6ta koito ne bixte napravili v trezvo sustoqnie ili v pove4eto puti pravite tova , koeto bi vi se iskalo da napravite i v trezvo sustoqnie :/
phah
да 100 % дори и да го е срам да си признае![]()
БлЯя..БлЯ...
еее па...може да му е за забиването..
Вероятно има чувства според мен.Аз точно един път съм правила такова нещо-да се целувам с друго момче под въздействието на алкохол докато се занимавах с друго момче и досега съжелявам за това!
Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!
Еми ..възможно е да е само от алкохола а може и наистина да има чувства.![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ми то не е само натискането..обажда се,пише ти-харесва те :P
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Първо порастваш...после пиеш....
Еми щом си пишете,звъни ти често явно има някакви чувства към теб...![]()
Първоначално написано от pandelka
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Da no tova e qsno xD Nali tova sa edinstvenite 2 vuzmojnosti i az za tova pusnax temata ... Ina4e 10x ;]Първоначално написано от scoobydors
phah
честно казано,не мисля че има някакви чувства,щом е под въздействие на алкохола и мисли само за натискане.Твърдо мисля,че няма чувства.
Руса кукличка
mislq,4e ima 4yvstva kum teb,vuprosa e ti ima6 li kum neq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми може да е от алкохола,но ако това се повтаря вече доста често значи има чувства към тебе!
Мене алкохола ме отпуска и правя неща който в трезво състояние не бих направил (не глупости ами като да сваля някое момиче) защото в трезво състояние съм по притеснителен. Но не винаги го правя под влиянието на алкохола. И да може момчето да е влюбено в тебе.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Има нещо, но според мен е само желание за сексПървоначално написано от vikito1994
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Може и да те харесва.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от GregoryHouse
Абсолютно съм съгласен с теб!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Хората казват , че когато човек е под въздействието на алкохол (но не мъртво пиян, а прилично пийнал) , прави само това, което наистина иска и говори само това, което наистина мисли и чувства. В много случаи в трезво състояние се притесняваме да направим нещо, а алкохола в достатъчно количство ни дава смелост.Та.....твърде възможно е да те харесва, особено като се има предвид и това, че ти звъни, търси те и т.н.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."