- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По Коледа...
Рядко пускам теми...затова поне бъдете малко сериозни. Знам, че ще ви е много трудно, не не искам невъзможни неща....
По Коледа изпитвате ли по силни чувства към половинките си? Аргуменирайте се...ако да защо и обратното.
нямам половинка... иначе може и да изпитам.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не.. Не знам защо просто чувствата ми са еднакви..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не ми трябват някакви си празници, за да го обичам повече.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Нямам си половинка...но на празници като Коледа и т.н. ме обзема носталгично чувство и усещам по-силно липсата на бившия,някак си ме става по-самотно...
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Еми да , незнам защо ... може би ми се иска още повече той да е до мен : ?
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
дАмн... сега нямам приятелка , но миналата година имах точно по това време и ... ДА определено изпитвам по силни чувства![]()
![]()
То попринцип По Коледа повечето хора ги хваща депресията,особено нас пубертетите![]()
да,и аз това забелязах,че много рядко пускаш теми.Дори за пръв път попадам на твоя тема.Първоначално написано от GregoryHouse
Всъщност аз винаги съм обичала мн силно приятеля си,затова не мога да разгранича дали по празниците го обичам повече или по-малко![]()
Руса кукличка
Всъщност това ми е 3тата тема...1вата беше в раздела за правила и там некфи тъпни дето предложих да махат Гост-ите 2рата беше някфа ебавка и това е 3тата...
лелеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
имаш 2132 мнения и само 3 теми?
![]()
Руса кукличка
ами нямам половинка но със сиг не
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Винаги го обичам еднакво.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ne,nqmam polovinka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не знам дали го обичам още, но не мисля че са се променили по някакъв специфичен начин.
+1Първоначално написано от tuzaro
![]()
не мисля, че са се променили чувствата ми ...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Празниците определено сближават хората.Било то мъж и жена или приятели.
По мое лично мнение това се дължи на сезона,традицията..по уютно е сякаш
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Мда. Не е като да го обичаш повече или по - мако, просто като ни се втълпява постоянно, че еди-кое-си е семеен празник или такъв, на който трябва да си само с най - любимите си хора и започваш на подсъзнателно ниво да искаш да прекарваш повече време с половинката, разнежваш се.Първоначално написано от Remini
Не съм с него по коледа и адски ми липсва![]()
4естно казано, много разо4арована останах, когато разбрах, 4е няма да празнуваме заедно, някак си много ми се искаше. Има нещо около тоя гаден празник, който ме кара да ставам ужасно оби4лива. Не 4е го оби4ам пове4е, но ми се иска да му го показвам пове4е.
Абе не знам, странно е.
![]()
Робинята на Quench
+1 и аз нямам половинка но мисля като тебеПървоначално написано от luckygirl92
![]()
имам си половинка... в началото сме и сме си казала стъпка по стъпка... да не избързваме...иначе чувствата ми са мн силни нз дали е обич.... но мисля, че сега е просто силно привличане
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]