- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме или не?
Ми то и аз допрях до някой не толкова познат ... ама все пак и вие може а сте имали такива перипетии и да успеете да ми помогнете...
Става въпрс за едно момче което си го харесвам от известно време ... иведнъж почнахме да се пишем редовно и днеска излязохме за 1 път ... ходихме на кафе бля бля говорихме и накрая той плати сметката ...
Когато споделих това с приятелките ми те казаха,че със сигурност ме харесва и че всичко е наредено,но аз сякаш не смятам така ...
Мисля си,че всичко е просто ... приятелско ...
На вас случвало ли ви се е нещо от сорта ... и как са се развили нещата![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Имаш над 5000 поста и още не си се научила, че ние не сме врачки. От къде да знаем дали те харесва.50/50
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Приятелско не е 100%.
Или иска да те чука или те харесва и иска да ходите и да те чука...
Епа то попринцип,всяко момче,което излиза с момиче трябва да му плати сметката по default![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
Ее тук не съм съгласна с теб..с един мой мн добър фр така почнахме и до ден днешен нищо не е станало.Първоначално написано от GregoryHouse
Щото не му е стискало...не, че е нямал такова намерение...Първоначално написано от aka6a_vamp
Мии не е така,това,че са отишли на кафе и той е платил сметката(нз защо се набляга на тва) изобщо не значи,че иска да я вкара в леглото..нз ситуацията,може и това да иска,но определено не означава това попринцип...Първоначално написано от GregoryHouse
Еми то по принцип би трябвало той да плати сметката.Не мисля ,че с това иска да ти покаже,че те харесва.Може и да греша.По-добре изчакай и виж как ще се развият нещата .
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
В грешка си...и знаеш ли защо? Защото аз правя така...и то успешно...като изключим в повечето случаи скайпа ....Пропринцип е така...просто в твоя случай не е било така![]()
Това,че ти го правиш,не значи,че всички го правятПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Добре. Права си. Стига, че оспамихме темата.
П.п: Хубаво е да живееш в илюзии...
глупости,аз не мисля товаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
а иначе почти всяко момче се опитва да се прави на джентълмен![]()
но има и изключения,моето си е джентълмен без да се прай на такъв
та по темата....ти сама не можеш ли да усетиш?
то се подразбира нз ,аз откъде мога да ти кажа дали те харесва,все пак искрено се надявам да е така.![]()
Руса кукличка
хехех добре прав си(за темата) :Д
П.п:Не знам как е,но сиг е хубаво.
Не можеш да си сигурна дали те харесва.Все пак е нужно още време.Едно кафе не означава непременно,че те харесва.Ако продължава да те търси,значи вече е ясно.
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
ne se znae dali te har.tova,4e e platil smetkata n6 ne ozna4ava,za6o prosto ot edin jest se vkarvate v nqkvi filmi![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Платил е сметката от елементарно възпитание.Нищо особено не е станало.
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
Вземи едно цвете и започни да му късаш листата.
На всяко откъснато листо изричай:"Харесва ли ме?/Не ме харесва?"
И според последното листо ще прецениш ситуацията![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
"Епа то по принцип" имаш много изкривени представи за излизане с момиче и плащане на сметки!! Като плащаш на надутите пуйки, лигли и тем подобни кучки сметките проблема си е твой. Аз лично на такива никога не бих им платил! Най-малките неща ми правят впечатление и винаги преценявам хората на 15-тата минута!Първоначално написано от aciko
По темата..времето ще си покаже дали те харесва или не! Никой не може да каже със сигурност!
Don't tell me what I can or can't do !
имах същия случай...
по скайп после си писахме и неговите думи бяха
"когато те изпращах ти ме гледаше едно такова...се 1 искаш да се гушнем ..а когато си беше сложила онази предизвикателна снимка за аватар си мислех че си от "правоъгълните курви"(една дооооста голяма група момичета от моя град) и си мислех че ще се натискаме,ще идем у нас и след час-два кой-откъде е,но осъзнах че ти си умна и определено не си курва "![]()
някой момчета са загубеняци![]()
![]()
![]()
На кафе, карти, восък не гледаме![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
Мерси на милите коментари .. ама аз не че се заячждам питам ви дали вие сте имали подобни ситуации и какво е станало от това!![]()
И все пак мерси
А относно тази прословута сметка ... казах го защото съм излизала с момчета които въобще не им е до плащане на чужди сметки .. и за това аз го приемам като някакъв вид жест ... и исках да разбера какво е вашето мнение![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Това, че платил сметката, не значи, че те харесва. ПОмисли си как се е държал. Това ще даде отговор на въпроса ти, предполагам...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!