- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена или загубена :D
Искам да ви питам какво да правя с едно момче.На един купон бяхме заедно беше ни много забавно танцувахме... после аз първа му писах да го видя как е какво прави и тои каза че е мислел днес да ми пише.Писахме си веднъж и няколко дни след това бяхме на рожден ден заедно и той само ме поглеждаше усмихваше се и дойде при мен целуна ме по бузките после си поприказвахме и се целунахме, но стана време да си ходяии така. после започнахме да си пишем почти всеки ден и той ми пишеше и смс-и
... и понеже сме от едно училище един наш общ приятел ми каза че са си говорили и той му е казал че започва да се влюбва, но нз какво стана... после излязохме ,но с приятели и нямаше какво да се прави бързо се прибрахме като си ме изпращаха ме целуна и толкова, но нещо не беше наред. От тогава само 2 пъти сме си писали, но пак всичко си беше нормално но някак си се държахме по отдалечени един от друг но аз май се влюбих
. като се видим в училище си подхвърляме усмивки закачки и като се видим сякаш и двамата грейваме но не правим нищо чувствам че съм му безразлична понякога , но май и двамата сме срамежливи аз повече де,защото той е от онези момчета който си мислят че могат да имат всяко момиче има голямо самочувствие и си пада женкар, но аз не искам да го повярвам иначе, когато си има гадже ми казаха че е сериозен.... сега не сме си писали скоро чакам да видя той дали ще направи нещо ама какво да правя като го искам само за себе сии
![]()
...
Бая бързо си се влюбила..Имала ли си преди него други момчета, защото ако не си имала, тва значи, че си въобразяваш, че си се влюбила, тъй като той е първият, който ти е обърнал внимание...
Аз така се залъгах веднъж
![]()
еlsy![]()
Според мен това не е любов. Ти просто си се увлякла по това момче... Но както и да е....
Ами ако искаш нещо повече с него трябва да го заговориш, да го поканиш да излезет някъде само двамата и така...От там нататък ако и той иска да е с теб нещата ще се подредят сами.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Опитай да се сближите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
май просто си влюбчива
щом той е от момчетата които си мислят, че ще имат всяко момиче, направи така, че това да се промени. трябва да ги знаеш тези малки хитринки... палави погледи, малко така недостъпна, потайна, влез в живота му на това момче и просто го преобърни, гледай да е в малко напрежение... ако имате срещи, гледай някъде отстрани и се появи на 7-мата 8-мата минута или когато виждаш да се изнервя... и когато се появиш, най-хубавата усмивка която имаш...! накрай го да те желае... гледай да си често покрай окото му, но не и винаги, защото ще се загуби магията, а и той ще се осъзнае.
ако наистина не ти обърне, гледаш напред... просто той губи и точка... и спираш с него докато не си го обикнала... така с този лек тест ще му дадеш урок, че не всяко момиче може да има, и ще разбереш дали той си заслужава или просто за него ти си поредна... УСПЕХ![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
разбирасе не е първото момче,което ми обръща внимание, но всички до сега са ми били безразлични, а който са искали сериозна връзка аз все не ги възприемах така както те искат, може да не съм влюбена, но той е първото момче към което изпитвам такова привличане и ще послушам съвета на evelinka1122 ... Мисля че така ще е най-добре да го изпробвам. Въпреки че ме покани да съм с него на Нова година при приятели и ще видим ...![]()
6om te e pokanil da ste zaedno na Nova god.zna4i iska n6 da se poly4i m/y vas,deistvai togavaПървоначално написано от SwEeTy1808
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съгласен съм с Poker Face
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ъъъъ да не си останеш накрая с чакането...
1. mn si vlub4iva
2.v takiva lsu4ai vlubena e sinonim na zagubena, da ne napi6a =
Срамежлив женкар???Първоначално написано от SwEeTy1808
Целувате се,а после не си говорите....![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
абе пишем си почти всеки ден ...пък ще видим какво ще се получи![]()
![]()
![]()
Edna moq priqtelka e v syshtoto polojeniepo skype si pishat vsevyzmojno neshta (znam zashtoto mi phashta hronologiq) ,a na jivo toi se pravi,che ne q poznava
Milion pyti sym i kazvala da si go izbie ot glavata,no qvno veche e vlubena, 6toto samo pri vida na usmivkata mu se raztapq (dori i da ne se usmihva na neq). No pri teb e razlichno-pokanil te e da ste zaedno na nova godina-znachi ima nqkakvi namereniq. Praznuvaite zaedno NG, no ne mu pokazvai, che si "vlubena", shoto ako e proqvqval interes shte go zagubi
pokaji mu,che ne ti e syvsem bezrazlichen, no vyv nikakyv slychai ne mu priznavai chuvstvata si . Uspeh!
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Това е да си играч от класаПървоначално написано от BaiToq
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
странно! целувате се .. а после не си говорите
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Срамежлив женкар с голямо самочувствиеЯсно.