- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или .. ?
Как мога да разбера дали и той чувства това което и аз ? .. тъп въпрос, но знаете как е като се чувстваш така ..
Това ще си остане една от вечните загадки...
Питай го.хаха
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ot mnogo vreme se mu4a da q razgadaq taq zagadka bez osoben uspex ;[
phah
ми кажи му аз та аресвам, кво ше правим.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от bebeshok
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ние ходим ..Първоначално написано от tuzaro
![]()
То си личи!
А и трябва да знаеш ти к'во чувстваш!
Don't tell me what I can or can't do !
щом е с теб, значи изпитва нещо... имай му доверие![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
къв е проблема тогава, за кво са ти чувства...Първоначално написано от InnchetO
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ох то историята не е толкова кратка .. само ходим и се чуда дали аджеба има чувства ..
Бившия мибеше негов приятел .. скараха се заради мене .. той постоянно ми повтаря, че му липсвам /понеже по стечение на обстоятелствата не сме се виждали няколко дни/ .. постояно ми показва с някакви такива малки жестчета, че има нещо ..
Казва ми,че преди не му е пукало толкова за момичето до него, а сега било друго..
Даже ми каза, че бил влюбен .. абе изобщо всичко е на 6 ..
Ама от там и въпроса .. тези неща ги чувах и преди,когато бях с приятеля му .. замислих се .. ами ако бившия ми е искал да ми върне ? или ако искат да видят на кой ще му излезе късмета .. Ох, незнам .. 1оо0 въпроса имам ..
Знам, че за нищо се нервя, ама със сигурност някой по-влюбчиви момичета ме разбират ..
Защо на Вас момичетата винаги някой за нещо някога трябва да Ви втръща бе мамка му !?Първоначално написано от InnchetO
Don't tell me what I can or can't do !
e mom4eto moje naistina da te har,nie ne sme vra4kiПървоначално написано от InnchetO
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Можеш да разбереш по начина,по който се държи с теб,по погледа му,по жестовете,които прави.![]()
Като го питаш.Ако те обича и е искрен и ти го знаеш ...........Първоначално написано от InnchetO
![]()