.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Шибано беэсъние

3дравейте.
    Реших да пусна тема.Не энам дали някой иэобщо може да каже нещо,което да ми помогне,ама айде да пробвам. =]
    От няколко месеца насам ме гони някакво ужасно беэсъние.И не е хич да не ми се доспива и да бодувам постоянно,но е още по-ужасно.Доспива ми се,лягам си,эатварям си очите и се усещам след 1 час примерно,че още не съм эаспала.Цялата нощ така я иэкарвам.Седя си със эатворени очи,но се усещам,че не спа,а само то време на време се унасям.Но иэобщо не эаспивам.Погреждам часовника - 2 часа е.после пак го потлеждам и имам чувството,че вече е 7,а то е 3....и така до към 6 да речем.И в ранни эори вече толкова се иэнервям,че ставам эа малко.После към 9 ми се доспива пак,но энам какво следва и иэобщо не лягам,а и нямам въэможността да спя до обяд.Ужасно е.Много ме мъчи това.Мислех да ходя на доктор,но се откаэах,эащото сигурно ще ми предпишат някои приспивателни,които УЖ не водят до пристратяване и накрая ще се пристрастя и ще стане още по-лошо. Оф...еми,това е.Дълго стана,ама дано има ентусиасти да го прочетат.Предварително мерси эа отговорите ви.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Jesssy абсолютно същото е и при мен за съжаление не знам какво може да помогне .. някой ако знае да сподели

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Jessy,ReBel и при мен е същото.. бях на лекар,изписа ми някакви приспивателни ,пих 1 път спах 17 часа и повече не пих от тях.Отидох каза ми да пия мляко с мед,зелен чай но не ми помагат особено

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Шибано беэсъние

Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    3дравейте.
    Реших да пусна тема.Не энам дали някой иэобщо може да каже нещо,което да ми помогне,ама айде да пробвам. =]
    От няколко месеца насам ме гони някакво ужасно беэсъние.И не е хич да не ми се доспива и да бодувам постоянно,но е още по-ужасно.Доспива ми се,лягам си,эатварям си очите и се усещам след 1 час примерно,че още не съм эаспала.Цялата нощ така я иэкарвам.Седя си със эатворени очи,но се усещам,че не спа,а само то време на време се унасям.Но иэобщо не эаспивам.Погреждам часовника - 2 часа е.после пак го потлеждам и имам чувството,че вече е 7,а то е 3....и така до към 6 да речем.И в ранни эори вече толкова се иэнервям,че ставам эа малко.После към 9 ми се доспива пак,но энам какво следва и иэобщо не лягам,а и нямам въэможността да спя до обяд.Ужасно е.Много ме мъчи това.Мислех да ходя на доктор,но се откаэах,эащото сигурно ще ми предпишат някои приспивателни,които УЖ не водят до пристратяване и накрая ще се пристрастя и ще стане още по-лошо. Оф...еми,това е.Дълго стана,ама дано има ентусиасти да го прочетат.Предварително мерси эа отговорите ви.
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

Град
    TRYAN
    ohh i az predi bqh taka i probvah kvo li ne.kolkoto i da e stranno vzeh si ku4e i sega mi se nalaga ve4er da si pravq dosta dulgi razhotki s nego i ve4e dori ne mi stiga vremeto za sun
    bez teb ia miama liybovta
    niama slunce i luna
    6tom ne si do men niama no6t i den

Re: Шибано беэсъние

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    3дравейте.
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!
    17 години,женски пол
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Охх милички и аз се присъединявам към отбора на неспящите... някакъв ужас е. Обикновено ми се доспива към 6-7 когато трябва да ставам. Или пък изобщо не ми се спи. Пробвах едни капки Мента-Глог-Валериана еми не ми помогнаха...ако някой иска може да ги пробва,поне няма да ви навредят ако не ви помогнат. Чудя се и аз какво може да ме отърве от това безсъние.
    Ето...сега също не ми се спи... а днес съм станала в 8 без 15 и утре сутрин пак в толкова ще ставам. Просто незнам..някакъв ужас е!!!

Според мен се дължи на психична отнова. Някакви по-мрачни мисли тежат ли ти? Много е важно час-два преди лягане да се абстрахираш от ежедневието си, да не стоиш на компютъра, дори да не гледаш ТВ. Опитай вечер да вземеш топъл душ, да пиеш чашат топло мляко с малко мед, да си легнеш и да не мислиш за абсолютно нищо. Би трябвало да ти се присти и да запсиш по някое време.

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Охх милички и аз се присъединявам към отбора на неспящите... някакъв ужас е. Обикновено ми се доспива към 6-7 когато трябва да ставам. Или пък изобщо не ми се спи. Пробвах едни капки Мента-Глог-Валериана еми не ми помогнаха...ако някой иска може да ги пробва,поне няма да ви навредят ако не ви помогнат. Чудя се и аз какво може да ме отърве от това безсъние.
    Ето...сега също не ми се спи... а днес съм станала в 8 без 15 и утре сутрин пак в толкова ще ставам. Просто незнам..някакъв ужас е!!!
    i az s1m taka prosto e ujasno
    Is everybody going crazy?!?

Голям фен Аватара на Remini
    В днешно време всички ни гони безсъние...от това нервно ежедневие.
    Ако стоиш много време пред компютъра вечер е възможно да не можеш да заспиш(мозъка се напряга от цялата информация)
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    stz..;p
    еми..пиите едно топло какао..прочетете няква книга..(не по малко от 30-40 страници) и като легнете си затворете очите и бройте офце може да звучи тъпо ама на мене ми помага
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Град
    Страната на Невъзможното
    Има чайове, които предизвикват сънливост. До колкото знам и чаша мляко помага. В никакъв случай обаче преди да си легнеш не пий газирано.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]

.

Пускай си да гледаш филм в леглото. Аз всяка вечер си пускам филм и по-лесно заспивам ;]

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Мега фен Аватара на Blab
    И аз не спя.
    Имам едни ягодови хапченца(на билкова основа), с които заспивам, но спя нереално дълго, просто докато не отпочина напълно, а това рядко се случва, тъй като не живея самичка, а и от най-малкия шум се разбуждам. Но помагат, ако желаеш, ще видя как се казват)

Цитирай Първоначално написано от Blab
    И аз не спя.
    Имам едни ягодови хапченца(на билкова основа), с които заспивам, но спя нереално дълго, просто докато не отпочина напълно, а това рядко се случва, тъй като не живея самичка, а и от най-малкия шум се разбуждам. Но помагат, ако желаеш, ще видя как се казват)
    Да,ще съм ти благодарна.
    Щом са на билкова основа,предпорагам,че не водят до пристрастяване.Но пък щом имат реален и толкова силен ефект,нещо май не им е чиста работата
    Иначе,аэ не стоя много пред компютъра.Най-много по един час вечер.Е,и по два да речем се случва,но рядко,эащото нямам време.
    Колкото и да се иэморя преэ деня,пак не мога да спя качествено.Докато се прибирам примерно към 5-6-7 вечерта ми се спи,но докато хапна нещо ми се отспива,или като си легна - пак се раэсънвам
    А эа теэи капки от мента,глог и валериан,эа които някой спомена...пила съм такива хапчета.Теэи билки попринцип действат успокоително на нервната система.Но не помагам эа беэсъние.Поне на мен не ми помогат.
    Очаквам още отговори и пожелавам на всички от клуба да се преборят с тоя проблем. =]
    SMILE MORE OFTEN...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    http://www.adipharm.com/product.php?l=bg&n=20
    Аэ преди време го пиех това,но нямаше никакъв ефект.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Понякога е същото и при мен. Ораничавам се от към кафе, чай и газирано; вечер пия по чаша вино и никога ама никога не си лягам след 12, защото нещо ми става и не заспивам. Също така не чета преди да заспя, защото имам чувството, че ми натоварва мозъка. Понякога разбира се не помага. А с преспивателните свиква ли се?

Съгласна съм с повече от изписаното преди мен. Може би само ще обобщя някои от отговорите. Преди сън не е полезно дасе стои пред компютъра. Безсънието може да се дължи от психическо напрежение, напрегнатото ежедневие, множеството задачи ... и както казаха преди мен като легнеш си мисли за хуваби неща. Броенето на овце съм чела, че ен помага и на мен не ми помага. Просто като легнеш мечтай! Оттърси си от ежедневието. Преди седмици и аз не можех да спя и то в продължение на доста време. Тогаа ми беше напрегнато, но се успокоих, намерих време за себе си, когато просто да постоя сама на тишина и да релаксирам, да си дам почивка, малка макар и за минути, но мисля, че спокойствието би помогнало.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Повече от фен
    Според мен просто не се натоварвате достатъчно..И аз съм имала подобни периоди и с малко повече натоварване спа като агънце
    Или си пускайте филми и гледайте в леглото..после ще се унесете и сте готови

Град
    варна :)
    хакаш 1-2 бири и виж дали пък няя ти са доспи

а можеш да пробваш и с мента,
    глог и валериан.
    на мен не ми действа..но
    ти пробвай,все пак
    : )( :

Ами здравейте и от мен! Искам да кажа ,че допреди 2- години и при мене беше точно така както и при теб ,ставам по 10 000 пъти на вечер и не спя.Станах 12 клас и едношременно започнах и работа в едно заведение ,после се влюбих,като си легнех в кревата ,уморена от училище и работа си мислех за него .... номера по някога ставаше.Сега съм студентка и специялността която изучавам е много физически изтощителна ,тъ като се прибера в общежитието кам 9 вечерта в 10:30 съм заспала! Съвета ми е да си намериш някакъв спорт !Късмет!

...to be or not to be ..

Ами здравейте и от мен! Искам да кажа ,че допреди 2- години и при мене беше точно така както и при теб ,ставам по 10 000 пъти на вечер и не спя.Станах 12 клас и едношременно започнах и работа в едно заведение ,после се влюбих,като си легнех в кревата ,уморена от училище и работа си мислех за него .... номера по някога ставаше.Сега съм студентка и специялността която изучавам е много физически изтощителна ,тъ като се прибера в общежитието кам 9 вечерта в 10:30 съм заспала! Съвета ми е да си намериш някакъв спорт !Късмет!

...to be or not to be ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си