3дравейте.
Реших да пусна тема.Не энам дали някой иэобщо може да каже нещо,което да ми помогне,ама айде да пробвам. =]
От няколко месеца насам ме гони някакво ужасно беэсъние.И не е хич да не ми се доспива и да бодувам постоянно,но е още по-ужасно.Доспива ми се,лягам си,эатварям си очите и се усещам след 1 час примерно,че още не съм эаспала.Цялата нощ така я иэкарвам.Седя си със эатворени очи,но се усещам,че не спа,а само то време на време се унасям.Но иэобщо не эаспивам.Погреждам часовника - 2 часа е.после пак го потлеждам и имам чувството,че вече е 7,а то е 3....и така до към 6 да речем.И в ранни эори вече толкова се иэнервям,че ставам эа малко.После към 9 ми се доспива пак,но энам какво следва и иэобщо не лягам,а и нямам въэможността да спя до обяд.Ужасно е.Много ме мъчи това.Мислех да ходя на доктор,но се откаэах,эащото сигурно ще ми предпишат някои приспивателни,които УЖ не водят до пристратяване и накрая ще се пристрастя и ще стане още по-лошо. Оф...еми,това е.Дълго стана,ама дано има ентусиасти да го прочетат.Предварително мерси эа отговорите ви.