.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Парола на компютъра.

Дааа, даа, знам, че съм пълен абориген относно компютри. -.-
    Та, как да си сложа парола на компютъра? За Виста става въпрос. Просто ми омръзна да ми се ровят във файловете и да ми нарушават личното пространство.

*Грешен раздел
    Точка 1 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Мега фен Аватара на Blab
    И да използвам темата:
    Ако даден акаунт(различен от администратор) има парола, може ли по някакъв начин да се премахне(паролата) или да се смени? Важно ми е, защото не си спомням паролата:Д

Да ядат патката паролите на O/S

Отваряш BIOS, даваш на Set Supervisor password

Готово.

Не вярвам ваш'те да го отварят да му махат батерията на биоса..

И те така.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    И да използвам темата:
    Ако даден акаунт(различен от администратор) има парола, може ли по някакъв начин да се премахне(паролата) или да се смени? Важно ми е, защото не си спомням паролата:Д
    control panel > user account и там вече човъркаш

Как се отваря BIOS?

Бианка е на кафево.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    И да използвам темата:
    control panel > user account и там вече човъркаш
    Да, така го пробвах, избирайки Контрол панела от старт менюто ми изскача накакъв прозорец(не помня какво гласеше, но нищо страшно) и още един ОК, които не са годни дори за натискане. Та, чудех се, друг път към контрол панела, освен през старт менюто има ли?

ПП:Бианка да ми прости, че и развалям темата)

^ Десен бутон долу при сайтовете и другите неща, "Свойства", "Меню" Старт" и "Класическо Меню Старт". Чрез тази опция, на десктопа ти излизат "My computer", "Контролен панел" и там другите простотии.
    Иначе, заключвайте темата. И сама се оправих. Благодаря за "компетентните" отговори.

Фен
    Град
    Варна
    И да използвам темата:
    Теглиш си Winternals ERD Commander(Използвам 2005 за ХР и 2008 За Виста)...печеш имиджа на диск и сичко останало е детска играчка стига да не си абориген!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Как се отваря BIOS?
    Биос се отваря с дел или с някои от F копчетата като се пуска по принцип пц-то или лаптопа там го пише кое копче да се натисне за да флезеш в биос......... а биос паролата се маха като се махне батерията или другия вариянт с уин интерналс или някакво цд/двд но ако е локнато цялото пц само с батерията става.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    И да използвам темата:
    Теглиш си Winternals ERD Commander(Използвам 2005 за ХР и 2008 За Виста)...печеш имиджа на диск и сичко останало е детска играчка стига да не си абориген!
    Т'ва какво по-точно ще направи?

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Как се отваря BIOS?
    Биос се отваря с дел или с някои от F копчетата като се пуска по принцип пц-то или лаптопа там го пише кое копче да се натисне за да флезеш в биос......... а биос паролата се маха като се махне батерията или другия вариянт с уин интерналс или някакво цд/двд но ако е локнато цялото пц само с батерията става.
    Обикновено е с F2 или Del.
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си