Edna priqtelka hodi s edno mom4e. Te sa si zaedno 6tastlivi sa obi4at si se ili pone toi taka tvyrdi, no strannoto e 4e toi izpolzva vseki moment ako neq q nqma ili e s gryb da mi napravi nqkoq zaka4ka,da mi govori. Pi6e mi, obajda mi se. Tova opredeleno ne e normalno. Moita pr mn go revnuva ot men. Tyi kato az ne iskam da sym m/u tqh mu kazah da ne me tyrsi pove4e za kakvoto i da bilo.Toi vse se opravdava 4e ne6to za neq si govorim i tuku me razpita. Vypreki vsi4ko toi prodyljava da se dyrji po sy6tiq na4in, a na neq i pi6e 4e mu lipsva i q obi4a. Slu4aino se zasqkohme v diskotekata i toi se opita da me celune.Prekara ve4erta okolo men.Zaka4a6e me,pregry6ta6e me,tancuvahme.Priznavam 4e i az si prekarah dobre, no ni6to pove4e ne iskam.Ta toi hodi s moqta priqtelka! Ne iskam da sym pri4inata te da se razdelqt.Da ne bi pyk toi da si vyobrazqva 4e moje da vyrti i dvete?Ami ako zapo4na da izpitvam ne6to kym nego...Lele ujas.Ne ne moga da dopusna tova. Moje bi 6te e nai-dobre po-grubo da se dyrja i da razbere 4e naistina ne mi puka.Vie kak mislite?[/code]