- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Би сексуалните!!!
Аз съм Павлина на 15 г. съм,и преди няколко месеца осъзнах,че момчетата не ме привличат така както би трябвало!!Проблема е че ако си харесам някой немога да му го казжа,защото се страхувам,че ще бъда отблъсната!![]()
Търся си момиче!!Моля помогнете!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това не е сайт за запознанства
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Еми..тука не е сайт за запознанства.Пък и..тука не вярвам някой да ти се предложи![]()
1. Проблема не ти е, че си бисексуална, а, че си хомосексуална!
2. Това не е сайт за запознанства!
3. Повярвай ми от твоето обкръжение има поне един/една като теб! Повярвай ми!
4. Търси и ще намериш!
5. Стига сте пускали теми ,,Бисексуални'' и т.н. дразня се вече!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Абсолютно !!! Слушай мойто Бейб какво говори !Първоначално написано от Amely
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ти пък БейбПървоначално написано от Amely
Я не издребнявай !
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
С какво очакваш да ти помогнем ние ?![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
Аз пък се замислих, защо темата е само към бисексуалните ? И по тая логика, Бейб, ние с теб що пишем тука ?!?!?!![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
1- Не е хомосексуална, просто е объркана, и понеже момчетата са непозната територия, тя си харесва момичета... Това не значи, че е хомо... И НЕ ми противоречи, щото е така...Първоначално написано от ANTIHUMAN
2- съгласна съм
3- И какво очакваш- да тръгне да пита "Извинявай, ама аз мисля, че съм обратна. А ти падаш ли си по други момичета?"
4- Ще се объркаш повече... С времето всичко ще отмине
5- пак съгласна
![]()
![]()
ако си от едно малко градче... няма да му кажа името... щи кажа че те познавам... ноо едва ли ще си ти....
прекалено голяма случайност ще е..
а относно проблема ти... не мога да ти помогна!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от cherinka
![]()
Това не е бисексуалност, а страх да не бъдеш наранена. На 15 май доста момиченца се мислят да странни.Първоначално написано от lusyfen
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Може ли да ти противореча за 3- тото! Само то за никое друго!Първоначално написано от Abigoria
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
и аз съм би,трудно е да попаднеш на такова момиче
Еми как да ти помогнем??Опитай се сама да разбереш коя е правилната посока и тръгни в нея..Не може да ти намерим момиче все пак не сме в сайт за запознанства.Опитай се да повярваш,че не всяко момче ще те отблъсне.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..