- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Откъде идват никовете ви?
тая дума от действието по време на половия акт ли идва?Първоначално написано от cherinka
![]()
mindscan
Ми тогава така се пишех почти навсякъде, където влизах. За това. Искам да го сменя, ама не измислям как да бъде. За това ще си карам така![]()
ot hap4etata ne ot 6okoladovite bonboni![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Хахах,ами когато настъпиха промените във форумО и трябваше да си сменяме никовете,набързо измислих нещо,защото щяха да ми спират нета за доста време и такаа... Нищо смислено не е даже е страшно тъп,но пак е по-добре от стария ми iliana_svoge![]()
![]()
![]()
![]()
Anti-fashion team. Тъпо, знам. Регнах се, за да рекламирам един сайт ( беше отдавна, дано модераторите ми простят ;д ), който се наричаше така, а AFT е съкратеният вариант. Не е аденозинтрифосфат (АТФ) както много си мислеха преди време. ;д
Ще прозвучи много скромно... - мнението ми за себе си![]()
![]()
![]()
The Spark
Първоначално си бях Cuddly. Идва от глагола cuddle - прегръщам, сгушвам (се), тоест къдли е такъв, който обича да бъде гушкан.
След обновяването на тийна се наложи да си сменя ника заради долните черти. Исках да си бъда пак Къдлина, но тъй като въпросният първи ник беше с бан, а символи не бяха позволени, реших да е Felis..
Felis Dirus (подобно название в действителност не съществува) идва оттук ->Felis е част от латинското наименование на котката, а Dirus обозначава връзка... подчинителна връзка.Първоначално написано от Canis_Dirus
Та така..![]()
Собственост на Canis_Dirus
ами... аз си спомням,че трябваше за нещо да се регна в кефче.ком и по принцип сайта не ме кефи за това реших да стане n3_m3_k3f16, и после си остана за повечето сайтове така (:
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
за тея bloods ли говориш?Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
От името ми...
Така се пиша НАВСЯКЪДЕ..
Иначе това Jumbie483 в тази комбинация аз съм го измислила, иначе jumbie и 483 са две отделни неща![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mindscan
...
първо разбери маалко повече за bloodzПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
ееее, не мога да спра да се смея, честно, получавам вече болки в кУрема.....Първоначално написано от pipilona
mindscan
Превода е Залез...А от къде си го измислих-съвсем случайно видях някаква картинка в нета.![]()
e те тия са си некви кретени....Първоначално написано от preichetoy
![]()
доста яки g-таааа!Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
![]()
![]()
mindscan
Spider-> Spider4eto(любовта ми към паяците и страхът от тях в очите на някои приятели)![]()
Винаги съм мислела, че на черинка ника е тъп. Сега ме кефи повече![]()
Моя идва от... факта, че когато се регвах бях на работа, а работех, за да си купя кубинки, много нърд
Saatana vittu perkele hate crew!
Моят е страшно тъп, но не знаех какво да измисля. На времето като се регистрирах беше уж за едно-две мнения и на бъзик си сложих този прякор...ама тъй като много хора ме запомниха така си остана, а и си свикнах.
Не е нещо,което има някаква история или нещо подобно,харесва ми самия превод и произнушение![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.