- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Откъде идват никовете ви?
Когато трябваше да си сменяме никовете се чудих как да се пиша .. И изсмислях какви ли не никове ,но те не ставаха и
най накрая се ядосах и натиснах произволни копчета на клавиaтурата и то пък стана .
В началото малко съжелявах ама сега не ми пука.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Исках да е нещо тъпо.
Старият ник ще го запазя в тайна като предпазна мярка.
![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
От една песен.
Това се сещам от къде ти е дошло на акълаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Моя няма някаква "история"просто се чудих какво да напиша и това ми дойде на акъла, но може би съм се сетила за него, защото харесвам целувките
![]()
![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
не се заблуждавай..Първоначално написано от blooddrunk
btw: знам какво ще кажеш..не е така![]()
От второто ми лично име (Ирина) и думичката скайлайн, която просто много ми харесва.
mindscan
Linkin Park + Slipknot = LINKNOT
Първоначално написано от hottie
Ника ми идва от Howard Phillips Lovecraft - писател на ужаси, фантазия etc. По-скоро от начина, по който се пише на български - Лъвкрафт.
от живота... от усмивката ми![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
От името ми. Казвам се Кристиян, на кратко ми викаха Крис, но тъй като името Кристиян в български вариант е Христо, та почнаха да ми викат понякога Кристо и оттам реших да го ползвам като ник в този форум.
Ot edin sapunen serial.Ima6e edin klo6ar koito se kazva6e Melesyo i prosto me kefi kak zvu4i
мда,Кураж е много култов а и сладък..Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Обожавам го..
Иначе моя ник е име на мъглявина.
http://images.astronet.ru/pubd/2008/...rina07_hst.jpg
(music) Now playing: 504. Mokka - Leili
Една от любимите ми песни![]()
от група
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
emi az se kazvam monika i i mi vikat na daskalo monchy i tam a 1122 prosto proizvolni cifri
camp rock is the best
fanta madness![]()
Бризеида в "Илиада" е вдовица, по-късно наложница на Ахил, която Агамемнон му отнема.
Обаче във филма "Троя" Бризеида е ключова фигура, там Ахил я обича и дори умира за нея... Та аз си се вживявам в тази роля.
глупаво е, знам![]()
От една песен го взаимствах. Пък и има странно звучене. Поне за мен.
You are broken, I can fix you...