Първоначално написано от
Canis_Dirus
Хахаха. Е няма такава простотия. Пенсионерите били виновни. А след 20 години, когато измре електората на БСП какво ще правиш? Сам ще се прецакаш. Дебил.
Дебил е баща ти.
Аз живея днес, а няма да живея 1000 години. Защото животът е това, което ти се случва докато си правиш плановете.
Ако не се приеме ДОИП, на власт ще е БКП и в следващите 20 години и ще промие мозъците на младите, така че те изобщо няма да знаят какви са ги вършили комунистите и защо тази партия е толкова вредна. А това е против моите цели! Негласуването на пенсионерите е ефикасно не само в момента, но и по принцип.
"Съветите на старостта приличат на зимно слънце - те светят, но не сгряват."
Ларошфуко казва също:
"Старите глупаци са по-глупави от младите."
Старите страдат от глупост, лекомислие и наивност.
При тях умират по 100 000 неврона годишно.
Плюс това нищо не пречи мярката да се въведе временно или експериментално, макар че аз съм сигурен в резултата и и занапред.
Как ще се прецакам аз себе си? Като си отнеме собственото право на глас ли? Ами това не е прецакване, а точно напротив, ако помислиш малко повече.

Първоначално написано от
Canis_Dirus
При застаряващото население на Европа, твоята доктрина изключва половината население от избирателния процес. Сещаш се, че няма как да се приеме.
Първо трябва да се приеме у нас и като се види положителния ефект, след това може да се приеме и в Европа.
Имаме си специален форум, посветен на ДОИП.