- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никой не го разбира ..
Най-лошото е,че и 2мата не знаем какво искаме! Докато сме заедно той е сигурен ,че съм негова и някакси му е безинтересно.Не знам дали това,че ме изостави 2 пъти и дори след това отново искам да се съберем той знае,че пак може да ме има и това да го успокоява ..![]()
Това че ти е изневерил че е пробвал сега с друго момиче според мен трябва да говори много по себе си .. НЯма смисъл да се залъгваш - явно няма чувства към теб Няма смисъл да си тровиш живота - опитай да се забавляваш колкото и трудно да е пък .. каквото ще да става .. И примера с песента на Xplisit - За нея е много точно
ми тогава защо не опиташ да го подразниш с друг и да видиш как ще реагира?Първоначално написано от treisi90
намери си някой и нека бившия ти ''случайно'' да разбере или още по- добре- да ви види заедно и да видим дали няма да му дойде акъла. ако и тогава не се заинтересува, забрави го. а дори и да се заинтересува, не можеш да си сигурна дали няма да те зареже след някоя и др. седмица, като му писнеш
аз лично не бих се занимавала повече, ама ти си преценяваш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)