- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво подарихте на гаджетата си за Коледа?
Я кажете кво им подарихте и кво те на вас![]()
![]()
![]()
![]()
НИЩО... Тази Коледа мина ужасно ... скарахме се преди Коледа... и ся още.. г/д се оправяме хаха та такаче ще остане за Нова Година ... нещо красиво ...![]()
Аз му подарих баналния подарък-комплект дезодорант,афтършейв и душ-гел на Викинг.
А той на мен...
Хм..Подари ми една страхотна роза,придружена със "Обичам те!"(за първи път ми го казва),едно дървено сърце,което сам е направил и е написал нашите имена и датата.И още неща-общо три подаръка бяха.Те са сувенирчета
![]()
няма да кажа, защото мисля че приятеля ми чете във форума...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
.............................. НИЩОНе бе нямам приятелка в момента и най - вероятно другата година
.Тази Нова Година малко ще се поразпусна.
![]()
Е,не може да знаеш дали и другата година ще си без приятелка,освен ако ти не искашПървоначално написано от jambo_bs
![]()
Подарих му халат много мекичък и хубав,а той ми подари сребърни обици-страшно красиви![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ммм тази година бяха ИДЕАЛНИТЕ подаръци!Той е запомнил на първата ни среща, че споменах, че си мечтая от 2 години за тениска на Супермен и ми подари
Лелее как е запомнил направооо... А аз му подарих една мноого ама много хубава сребърна гривна
![]()
Първоначално написано от eXoti4nia
![]()
ОМГ оригинално едва ли некой има такъв подарък
еми моя беше същия,само че украсен със скандали и кавги и опакован в теглене на майнитеПървоначално написано от beb4yy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз не ги обичам скандалите, давах и давах шансове да се променят нещата и като не се получи ....Първоначално написано от D0ll
и казах да ме погледне - тя ме погледна, казах и да ме целуне (целунахме се), и накрая и казах : иди си забрави ме
![]()
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
За коледа по принцип не си подаряваме подаръци, но тази година му подарих нещо символично, но от сърце - играчка за елхата, а той на мен една черна къса жилетчица(вече ми станаха 2
)
Иначе за нова година му взех видео камера, защото неотдавна му счупих фотоапаратаааа той на мен... още не знам какво
![]()
![]()
аз не ги обичам скандалите, давах и давах шансове да се променят нещата и като не се получи ....и казах да ме погледне - тя ме погледна, казах и да ме целуне (целунахме се), и накрая и казах : иди си забрави ме
![]()
![]()
![]()
![]()
това е ужасно,накарал си я да те целуне и после си и казал да си иде
... чак на мен ми стана тъжно
Ahh,4e drama!A vmesto da dramatizira6 i da se pravi6 na originalen ne be6e li po-lesno da pogovorite za kraq kato normalni hora i da se razdelite podobava6to,ne s takiva sladnikavi sapunki!Първоначално написано от eXoti4nia
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
защото давах всичко за нея... бяхме от различни градове на ден въртях по 100км само и само за да я видя... боготворях я ... а тя се държеше с мен много студено в последните дни от връзката ни и просто исках поне малко да усети какво е любовта, дори да я болеше( мен два пъти повече ме заболя) !Първоначално написано от nVm
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
нищу..................ама е от сърце![]()
ами подарих му плушено мече и една картичка а тои на мен нищо![]()
БлЯя..БлЯ...
ми за сега нищо, ама ще и зема един розов айпод да се радва! аа и съм и написал още едно стихотворение (не е малко тва, я) ама залудо са тия подаръци, нали има мен - я съм по-ценен от бугати вейрон на квадрат![]()
Ами .. нищо , а да и нищо , също така .. нищо .. и естествено .. НИЩО![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))