.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Hybrid View

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Какво подарихте на гаджетата си за Коледа?

Я кажете кво им подарихте и кво те на вас

НИЩО... Тази Коледа мина ужасно ... скарахме се преди Коледа... и ся още.. г/д се оправяме хаха та такаче ще остане за Нова Година ... нещо красиво ...

Аз му подарих баналния подарък-комплект дезодорант,афтършейв и душ-гел на Викинг.
    А той на мен...
    Хм.. Подари ми една страхотна роза,придружена със "Обичам те!"(за първи път ми го казва),едно дървено сърце,което сам е направил и е написал нашите имена и датата.И още неща-общо три подаръка бяха.Те са сувенирчета

няма да кажа, защото мисля че приятеля ми чете във форума...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

.............................. НИЩО Не бе нямам приятелка в момента и най - вероятно другата година .Тази Нова Година малко ще се поразпусна.

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    .............................. НИЩО Не бе нямам приятелка в момента и най - вероятно другата година .Тази Нова Година малко ще се поразпусна.
    Е,не може да знаеш дали и другата година ще си без приятелка,освен ако ти не искаш

Подарих му халат много мекичък и хубав,а той ми подари сребърни обици-страшно красиви
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

подарих и .... раздяла
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Голям фен
    Ммм тази година бяха ИДЕАЛНИТЕ подаръци! Той е запомнил на първата ни среща, че споменах, че си мечтая от 2 години за тениска на Супермен и ми подари Лелее как е запомнил направооо... А аз му подарих една мноого ама много хубава сребърна гривна

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от eXoti4nia
    подарих и .... раздяла
    ОМГ оригинално едва ли некой има такъв подарък

подарих му дартц и една малка топчица за ритане защото той много обича,а на мен една пола,която много исках да си взема за лятото и той от тогава помни , но не беше приятна Коледата
    You've got my head spinning

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    подарих и .... раздяла
    еми моя беше същия,само че украсен със скандали и кавги и опакован в теглене на майните

Цитирай Първоначално написано от D0ll
    подарих и .... раздяла
    еми моя беше същия,само че украсен със скандали и кавги и опакован в теглене на майните
    аз не ги обичам скандалите, давах и давах шансове да се променят нещата и като не се получи .... и казах да ме погледне - тя ме погледна, казах и да ме целуне (целунахме се), и накрая и казах : иди си забрави ме
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    За коледа по принцип не си подаряваме подаръци, но тази година му подарих нещо символично, но от сърце - играчка за елхата, а той на мен една черна къса жилетчица (вече ми станаха 2 )
    Иначе за нова година му взех видео камера, защото неотдавна му счупих фотоапарата ааа той на мен... още не знам какво
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

едно голямо хубаво нищо

аз не ги обичам скандалите, давах и давах шансове да се променят нещата и като не се получи .... и казах да ме погледне - тя ме погледна, казах и да ме целуне (целунахме се), и накрая и казах : иди си забрави ме
    това е ужасно,накарал си я да те целуне и после си и казал да си иде ... чак на мен ми стана тъжно

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от D0ll
    подарих и .... раздяла
    Ahh,4e drama!A vmesto da dramatizira6 i da se pravi6 na originalen ne be6e li po-lesno da pogovorite za kraq kato normalni hora i da se razdelite podobava6to,ne s takiva sladnikavi sapunki!

Цитирай Първоначално написано от nVm
    това е ужасно,накарал си я да те целуне и после си и казал да си иде ... чак на мен ми стана тъжно
    защото давах всичко за нея... бяхме от различни градове на ден въртях по 100км само и само за да я видя... боготворях я ... а тя се държеше с мен много студено в последните дни от връзката ни и просто исках поне малко да усети какво е любовта, дори да я болеше( мен два пъти повече ме заболя) !
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

дано се промени тогава

нищу..................ама е от сърце

ами подарих му плушено мече и една картичка а тои на мен нищо
    БлЯя..БлЯ...

Град
    Враца
    Никой
    Нищо
    На
    Никой
    еlsy

1 гривна с надпис Мимчо + Летка

щеше да се разплаче

Супер фен
    ми за сега нищо, ама ще и зема един розов айпод да се радва! аа и съм и написал още едно стихотворение (не е малко тва, я) ама залудо са тия подаръци, нали има мен - я съм по-ценен от бугати вейрон на квадрат

Ами .. нищо , а да и нищо , също така .. нищо .. и естествено .. НИЩО
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си