Първо.. Весели празници на всички ! И така .. с приятеля ми сме заедно вече година и нещо .. Всичко точно , НО все пак никога нищо не може да е перфектно. Имам един приятел.. наистина САМО приятел , с когото сме заедно от както се помня . Познаваме се от супер много време и семействата ни са близки приятели . С този човек сме преживели супер много заедно. Но не веднъж съм се карала с приятеля ми заради него. В смисъл .. приятеля ми постоянно си мисли, че има нещо повече от приятелство между нас , а аз постоянно му обяснявам , че и той си има сериозна приятелка от 4 години вече, която наистина много обича . Но . .какво да направя , като ми е най-добър приятел ?! Не мога да спра да общувам и да се виждам с него . С приятеля ми сме си доказвали супер много пъти , че наистина държим един на друг и се обичаме , но тази негова ревност просто ме убива . То не бяха скандали , не бе чудо .... Та .. ако знаете някакъв начин .. или .. как да го убедя, че наистина всичко е приятелство между нас .. Защото аз опитах всичко ..