- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Излезе ми пъпка
Може да каже също, че се е порязала докато се е бърснелаПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
хехех . определено ще му кажа това .. мисля , че ще остане много очарован![]()
![]()
Ами и аз имах ГОЛЯМА ,ЧЕРВЕНА пъпка на челото намазах я с почистващите тампони но гарниер и на сутринта беше мн малка и трудно се забелязваше :PУспех
Live now!
Тц, тц, горкотоАма че късмет. 1во не се панирай толкова... Ако това супер готино момче толкова става, няма да направи чак такъв проблем за една пъпка
Важно е ти как ще се представиш на срещата. 2ро може да разчиташ на късмета, защото тия пъпки са много упорити. Иначе си я мажи с каквото дойде само внимавай със спирта да не си пресушиш кожата.. много е неприятно
Успех иначе. Кажи после как е минало
![]()
Оо не за нищо на света не отивай!Ще уплашиш момчето,та това е ЦЯЛА пъпка,той сигурно не е виждал такова "чудо"![]()
![]()
Я не се превземайте толкова,на всеки му излизат пъпки.Пък и предполагам,че ще се гримираш...слагаш първо коректор на пъпката после фон дьо тен и ти си човека![]()
мина страхотноооуникален ее
![]()
и "нещото" , което беше нападнало лицето ми , почти не се забелязваше
да живее кремче "Здраве" !
![]()
![]()
![]()
Az pyk imam dve...
слагай крем здраве или бочко ако не помогне сложи си пудра или коректор за пъпки![]()
![]()
![]()
XxXkYkL1XxX =)
Ey novata,temite tuka ne stava stari za 4 dni.Moderatorite si znaqt rabotata mila,ne si ti tazi koqto 6te re6ava koga da se zaklu4vat temite.Първоначално написано от NoCaption
![]()
нова ще викаш на майка сиПървоначално написано от masal
![]()
това,че профила ми е нов,не значи,че преди не съм имала регистрация тука![]()
Dosta prosto mnenie za potrebitel koyto e otdavna tuk.I ne s1m dl1jna da znam koy kakvi profili si pravi.OK?Profila ti e nov sledovatelno moga da ti kaja i nova i layno ako iskam.Gleday si rabotata i ostavi moderiraneto na moderatorite.Първоначално написано от NoCaption
Аз какво да кажа като имам по едната пъпка и на двете бузи и то на едни и същи места. На сичкото отгоре с нищо не успявам да ги прикрия и са еднии... личат си от километри![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов