.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    лепни си лепенка там където е пъпката и ако гаджето пита кво е станало кажи че си паднала по стълбите
    Може да каже също, че се е порязала докато се е бърснела

Град
    Пловдив
    хехех . определено ще му кажа това .. мисля , че ще остане много очарован

Ами и аз имах ГОЛЯМА ,ЧЕРВЕНА пъпка на челото намазах я с почистващите тампони но гарниер и на сутринта беше мн малка и трудно се забелязваше :P Успех
    Live now!

Тц, тц, горкото Ама че късмет. 1во не се панирай толкова... Ако това супер готино момче толкова става, няма да направи чак такъв проблем за една пъпка Важно е ти как ще се представиш на срещата. 2ро може да разчиташ на късмета, защото тия пъпки са много упорити. Иначе си я мажи с каквото дойде само внимавай със спирта да не си пресушиш кожата.. много е неприятно Успех иначе. Кажи после как е минало

Оо не за нищо на света не отивай!Ще уплашиш момчето,та това е ЦЯЛА пъпка,той сигурно не е виждал такова "чудо"
    Я не се превземайте толкова,на всеки му излизат пъпки.Пък и предполагам,че ще се гримираш...слагаш първо коректор на пъпката после фон дьо тен и ти си човека

Град
    Пловдив
    мина страхотнооо уникален ее и "нещото" , което беше нападнало лицето ми , почти не се забелязваше да живее кремче "Здраве" !

Град
    ..във един измислен свят..
    Az pyk imam dve...

и аз много се панирам като ми се пръкне някоя пъпка... тей че няма лошо .. Браво че срещата е минала супер!Успех по нататък
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

слагай крем здраве или бочко ако не помогне сложи си пудра или коректор за пъпки
    XxXkYkL1XxX =)

Темата е стара..
    МОдератор да я заключи

Цитирай Първоначално написано от NoCaption
    Темата е стара..
    МОдератор да я заключи
    Ey novata,temite tuka ne stava stari za 4 dni.Moderatorite si znaqt rabotata mila,ne si ti tazi koqto 6te re6ava koga da se zaklu4vat temite.

Цитирай Първоначално написано от masal
    Темата е стара..
    МОдератор да я заключи
    Ey novata,temite tuka ne stava stari za 4 dni.Moderatorite si znaqt rabotata mila,ne si ti tazi koqto 6te re6ava koga da se zaklu4vat temite.
    нова ще викаш на майка си
    това,че профила ми е нов,не значи,че преди не съм имала регистрация тука

Цитирай Първоначално написано от masal
    Темата е стара..
    МОдератор да я заключи
    нова ще викаш на майка си
    това,че профила ми е нов,не значи,че преди не съм имала регистрация тука
    Dosta prosto mnenie za potrebitel koyto e otdavna tuk.I ne s1m dl1jna da znam koy kakvi profili si pravi.OK?Profila ti e nov sledovatelno moga da ti kaja i nova i layno ako iskam.Gleday si rabotata i ostavi moderiraneto na moderatorite.

Аз какво да кажа като имам по едната пъпка и на двете бузи и то на едни и същи места. На сичкото отгоре с нищо не успявам да ги прикрия и са еднии... личат си от километри
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове