- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма подходящ раздел за моята тема
А и аз не съм вече не съм теен на 22 г съм но не знам друг сайт където да се пооплаквам.
Та проблема е че в момента съм яко преебан и по всичко личи ще си остана сам самичък за нова година.![]()
До преди няколко дни живеехме с приятелката ми самостоятелно от почти 2 години... много кофти раздяла, прекарваш толкова време с един човек ... а накрая да се окаже че изобщо не си го познавал .. жалка история...
Още по жалкото е че покрай нея загубих и забравих повечето си приятели и сега си нямам никого.
Отанаха ми всичко на всичко двама добри приятели но единия замина наскоро за чужбина а другия се ожени.![]()
Никой не ми остана освен "добри познати" не съм грозен нито тъп
нито беден всичко ми е наред но въпреки това съм сам, като пълен загубенякза първи път в живота ми се чувствам толкова самотен и ненужен.
Не го пиша това да търся съжаление, просто изпитвах нужда да споделя.И да поясня не съм отчаян от живота и нямам намерение да се самоубивам и знам че скоро всичко ще се нареди но в момента найстина ми е много мъчно![]()
Това беше, весели празници, и не забравяите приятелите си
защото това е най-ценното което можем да имаме.
Не можеш ли да отидеш при родителите си ?! Или някакви други роднини ?!
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Разсейвай се с нещо. <- не го приемай само като думички..
Ако си от Пловдив каня те при мене на нова година.Викаш не си грозен, нито тъп, нито беден. Може да се спогодим.
![]()
Аз те каня при мен.Викаш не си тъпа,нито грозна,нито бедна.Може да се спогодим.Първоначално написано от cherinka
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
E нищо..автора е от София,cherinka e от Пловдив,аз съм от Варна..все ще се спогодим някак
А до автора..това ще ти е урок никога да не избираш аверката пред приятелите.
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
ами такъв е живота.И както ти самият каза продължаваш напред и така...![]()
Руса кукличка
ааПървоначално написано от hAshoo
току-що видях, че пише София.
Ох, толкова ми е загорело, че вече не забелязвам и дребните нещица![]()
mislq,4e trqbva da se stegne6,da se zabavlqva6,da izliza6,a ne da si sedi6 v ku6i i da se samosujelqva6,kusmet![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Кофти брат. Съжалявам, че ти се случват такива работи точно когато трябва да си най- щастлив и да празнуваш.Първоначално написано от Psihiatriq
Това което съм научил аз е, че никога не трябва да пренебрегваш приятелите си заради гаджето и винаги трябва да се вслушваш в това което ти казват за него или нея, защото отстрани се вижда най- добре.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
уфФф... груба грешка... не е трябвало да си зарежеш приятели заради твоята, но сега мисля че не е времето да те упреквам.. нищо др не ми идва като идея освен да ти кажа да отидеш при някой роднини...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ммм точно така става.Един приятел от 1 година с 8 9 месеца е с едно момиче и ни изпозабрави всичките.Като се разделят което е ясно (няма да се женят на 15 16 я ) ще се чуди кво ставаПървоначално написано от Psihiatriq
![]()
много е лошо така сега най-добрата ми приятелка изживява "любовта на живота си" и тотално ме заеба след 2 месеца ще дойде да ми плаче на рамото ноо все пак истинските приятели не се забравят с времето![]()
учи се от грешките си!Когато си намериш приятелка не забравяй приятелите си !! Ии да отиди при роднини,ако беше от Варна и аз щях да те поканя но..![]()
Мисля, че и аз вече нямам толкова много приятели заради моята, защото постоянно иска да съм с нея, а не при някой друг, било то момче или момиче. Засега това не ми е проблем, обаче не знам занапред какво ще се случи!
Този случай с теб наистина трябва да послужи като пример за всички които заебават приятелите си заради гадже..Не те виня нито никой има право да го прави..все пак животът е такъф и е нормално да се греши.Всяко зло е за добро не се отчайвай и бъди силен!Успех
![]()
И кво. Ся муфтиш за компания на НГ?!?
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Не го обвинявайте че си е зарязал приятелите покрай връзката, това почти задължително се случва при връзките, зашото просто не ти остава време за всички. Преживявала съм подобна раздяла, ужасно гадно е, все едно светът ти е свършил, но просто трябва да знаеш че трябва да проявиш търпение и скоро всичко ще се оправи. Излизай, запознавай се с нови хора...Нова Година да ти е най- малкия проблем- ден като всички останали...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Дам.. лошо е! Самата аз съм попадала в такава ситуация, в която заради "единствената ми любов" съм забравяла приятелите си. Не е нужно никой да те упреква или напада, защото се случва често! Наистина е хубаво че усъзнаваш колко важни са приятелите, макар и в такъв момент. Опитай се да се здобриш с тях по някакъв начин и да им покажеш, че си сгрешил и пак да спечелиш тяхното доверие. Може би е тъпо да взимаш съвет от 16-годишна.. но повярвай ми.. това ще ти помогне!
И успех![]()
да той разбра че не е правилно че е зарязал приятелите си...Е и мен ме за*ба най-добрата ми аверка заради "Любов" да гадно е... ок... Но истинските приятели не са тези 20 или 30 човека с които си излизал преди да си хванеш гадже,а тези 2ма,3ма 1 или нито един (както в моя случей),които ти остават след като си хванеш сериозно гадже.... а иначе... към автора... ти 1вата стъпка си я направил,не си се отчаял от живота,позитивен си и знаеш че нещата ще се оправят... поздравления... сега просто както казаха по-горе гледай да излизаш повечко... обади се на хора,с които не си се чувал и виждал мн мн отдавна ,а и винаги някъде има някой стАр познат или приятел ,на който си легнал на сърцето и ще се зарадва че го търсиш!За Нг не се тревожи.... е да може да я изкараш сдухан и самотен...но това ще е последния такъв ден за годината и със започването на новата няма да имаш такива
Успех
За повечето тази година Коледа и Нова година се очертават тъпи ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Точно там ти е проблема...и аз съм губил добри приятели точно поради тази причина...но няма как...когато си с един човек когото обичаш почти не ти остава време за приятелите...наистина е кофтиПървоначално написано от Psihiatriq
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!