.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Отново всичко се разпадна

Вече нз ..какво да искам от тази любов.Исках да имам човек,който да ме обича ,както аз него..да бъдем заедно ,да ни бъде готино ,да се забавляваме.И точно когато си помислих,че съм го намерила всичко се разпадна.Той ми каза ,че се е влюбил в друга и скъсахме.Незнам защо толкова време не мога да открия нито един подходящ.Толкова искам това да стане ,но все някви неподходящи .

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Велико Търново
    незнам дали вярваш в съдбата,но всеки човек си я има.Сега попадаш на неподходящи,но някой ден ще откриеш точния човек,защото всеки си има място на този свят.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кофти, а?
    Явно имаш прекалено свободно време, щом за всяко дребно нещо пускаш темички във форума.
    Напомняш ми на мен като млада.
    (не, че сега съм намерила някой подходящ, де, ама свикнах)
    Дори да дойде, пак ще си отиде. (страст ми е да пиша небивалици)
    И все пак спомена е важен. както и да се наслаждаваш на всеки момент.

Карай, млада си, хубава си, некой сгоден момък те очаква там, в необятието.

И, все пак, помисли си що се е влюбил в друга, а не в теб.
    За колкото идеални, готини и не знам си за още какво да се имаме, винаги ще се чувстваме неодоценени.

Е, виж, например, осъзнах (преди мноо време чак тема бях пуснала хаха чакай да ти я покажа: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=90765 ) та викам, че осъзнах, че приятелката ми (4 годишна приятелска връзка) по подобие си прилича и с връзка с някой от противоположния пол, само където липсва секса и мечтите за сватба и потомоство . С нея ги има същите хубави споделени мигове, моменти на радости, веселие, има я подкрепата, разбирателството, споделянето и дрън дрън, ей такива работи. А секса винаги мога да си го получа от някой друг.
    СЛед толкова разочарования от солидно количество момчета реших, че е под-обре явно да отдам нужното внимание към приятелите ми, а пък принцо на белио конец все някога ще цъфне от някъде.
    Мъже много. Цъфтят като лалета. Важното е да им уцелиш сезона ахахахха леле кво казах не знам
    Ох, тва е, не се сещам за друго.

Хм .. не знам дали се сещаш какво си бях написала на скайп ... "Ако приятел ти каже очи в очи просто че не е, значи не е .. не значи , че вече слънце не грее .. Защото то не само те грее , а свети .. Светлина винаги ще има .. просто вдигни главата си и виж я ! " ... На мене винаги ми помага тоя текст ... Не трябва да се отчайваш, мило ! Живота не свършва с поредния пикльо , който не знае какво иска !
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    незнам дали вярваш в съдбата,но всеки човек си я има.Сега попадаш на неподходящи,но някой ден ще откриеш точния човек,защото всеки си има място на този свят.
    Стига с тея съдби, бе, мен!
    Стегни се и недей да говориш глупости..
    (ще ти падне форумната репутация ахахахахаххха)

Град
    ^Мерси .. cherinka ..като се замисля си доста права ..

MakeMeFeel... не ме ебе толкова ,че ме е зарязал колкото това,че не мога да намеря един истински .. ; (

angelcheeee_93 ... не вярвам в съдбата..

Еми хубу де .. като се замислиш .. още не си видяла и половината от живота.. ще срещнеш още много нови хора .. така че Истинския все някога ще се появи .. Въпроса е , да не се отчайваш .. ; )

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    A може би трябва да минеш през всички тея неподходящи идиоти,за да стигнеш до истинския и когато го намериш,да знаеш,че това е Той..
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    A може би трябва да минеш през всички тея неподходящи идиоти,за да стигнеш до истинския и когато го намериш,да знаеш,че това е Той..
    Тук опира до въпроса на колко, подяволите, боклуци трябва да попаднем, докато ни огрее 'щастието' ?!?!
    (демек кой знае още колко теми ще изпишем, ще задръстим форума ахаха)

Мила, да не те отчайвам, но майка ми откри любовта си чак на 47 годишна възраст.
    Татко още я търси... (любовта) Кара го само на секс. ('ма тва с а подробности ся).
    Средно положение няма.

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Кофти.
    Мисля, че знам как се чувстваш. Имам подобен проблем, ако може да се нарече така.
    Винаги попадам на някви несериозни на които "им се живее още и искат свобода".
    А на мен ми омръзна постоянно да съм с нова. Вече не съм на 15, нямам време за подобни глупости да му е.....
    Искам сериозен човек до себе си по дяволите!

Деба, превръщам се в женчо, ама нямаше начин да не си кажа и моите болежки ):

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Не се отчайвай.А и спри да търсиш перфектния..той сам ще дойде. И както казаха по-горе,може би анистина трябва да минеш през всичките недорасляци,докато стигнеш до този,който наистина си заслужава!Донт уори

Град
    Дълбините на канала :D
    Ей ей...прекрасно те разбирам Да ти кажа,стигнах до извода,че сам си е най-добре,докато не дойде Човекът...ии това сега те прави още по-силна,ще видиш! Освен това,имаш хора,които са до теб

аз ще те посъветвам да спреш да ги търсиш ти тия момчета... просто се остави на течението... те само ще дойдат при теб сигурна съм.... хубаво момиче си не се притеснявай и твоя принц ще дойде айде весели празници и горе главата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    И както казаха по-горе,може би анистина трябва да минеш през всичките недорасляци,докато стигнеш до този,който наистина си заслужава!
    Не мисля, че това е правилно. Докато мине през всички ще се е превърнала в безчувствена егоистка, търсеща единствено поредната бройка.
    Може и да говоря глупости, но съм се убедил с очите си, че става точно така.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Цитирай Първоначално написано от CanyH
    И както казаха по-горе,може би анистина трябва да минеш през всичките недорасляци,докато стигнеш до този,който наистина си заслужава!
    Не мисля, че това е правилно. Докато мине през всички ще се е превърнала в безчувствена егоистка, търсеща единствено поредната бройка.
    Може и да говоря глупости, но съм се убедил с очите си, че става точно така.
    Напълно те подкрепям, колега,
    После почват да си го връщат на всички мъже(дори това да не е правилно)
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Град
    Варна
    pandelka,не се безпокой,знаеш ли колко хора се чувстват по този начин.. ето вземи и мен за пример... ама както казват ,доста жаби ще трябва да целунеш,докато някоя от тях не се превърне в принц

Споко всичко е до време.Имам чувството,че искаш цялото щастие на изведнъж да ти се стовари.Не че и аз не го искам ......ама някак си няма как да стане на мига.Просто в търсенето на подходящия и идеалния за теб ще е дълъг процес.

Град
    Не се отчайвай.А и спри да търсиш перфектния..той сам ще дойде. И както казаха по-горе,може би анистина трябва да минеш през всичките недорасляци,докато стигнеш до този,който наистина си заслужава!Донт уори

Аз перфектен ..никога не съм търсила.Далеч съм от мисълта,че изобщо съществуват перфектни хора.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Хм .. не знам дали се сещаш какво си бях написала на скайп ... "Ако приятел ти каже очи в очи просто че не е, значи не е .. не значи , че вече слънце не грее .. Защото то не само те грее , а свети .. Светлина винаги ще има .. просто вдигни главата си и виж я ! " ... На мене винаги ми помага тоя текст ... Не трябва да се отчайваш, мило ! Живота не свършва с поредния пикльо , който не знае какво иска !
    от коя песничка беше това

poznavam nqkolko to4ni mom4eta ot sf
    za spravki pra6taite LS + ofertata vi (samo nad 3 cifri molq)

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    от коя песничка беше това
    Аlex P & Alex S - Нека бъде светлина ... ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си