Кофти, а?
Явно имаш прекалено свободно време, щом за всяко дребно нещо пускаш темички във форума.
Напомняш ми на мен като млада.
(не, че сега съм намерила някой подходящ, де, ама свикнах)
Дори да дойде, пак ще си отиде. (страст ми е да пиша небивалици)
И все пак спомена е важен. както и да се наслаждаваш на всеки момент.
Карай, млада си, хубава си, некой сгоден момък те очаква там, в необятието.
И, все пак, помисли си що се е влюбил в друга, а не в теб.
За колкото идеални, готини и не знам си за още какво да се имаме, винаги ще се чувстваме неодоценени.
Е, виж, например, осъзнах (преди мноо време чак тема бях пуснала хаха чакай да ти я покажа: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=90765 ) та викам, че осъзнах, че приятелката ми (4 годишна приятелска връзка) по подобие си прилича и с връзка с някой от противоположния пол, само където липсва секса и мечтите за сватба и потомоство . С нея ги има същите хубави споделени мигове, моменти на радости, веселие, има я подкрепата, разбирателството, споделянето и дрън дрън, ей такива работи. А секса винаги мога да си го получа от някой друг.
СЛед толкова разочарования от солидно количество момчета реших, че е под-обре явно да отдам нужното внимание към приятелите ми, а пък принцо на белио конец все някога ще цъфне от някъде.
Мъже много. Цъфтят като лалета. Важното е да им уцелиш сезона ахахахха леле кво казах не знам
Ох, тва е, не се сещам за друго.