- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Проверка от модератор
Така ... Имам едно предложение, което едва ли ще ви допадне, но съм длъжна да опитам. Напоследък форума е залят от глупави, безсмислени теми като: " Красив пич търси стройна мацка за ... " Модераторите нямат друг избор освен да заключват такива теми, при което потребителите се ядосват. Няма ли да е по-добре преди някоя тема да бъде пусната, да бъде проверявана от модератор. Пак ще има глупави теми, но ще са в правилния раздел, а именно в кофата. Помислете върху предложението, пък ако не ви харесва заключете темата.
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
изключително много ще се забави работата на форума
От всичките модератори,някой не влизат с дни,други един път в деня...а на ден са повече от 1000 теми,ти как мислиш,за безпари тея хора дали ще се занимават с глупости ? И без това някой модери толкова влизат...ПРОТИВ !
Лъчо, тази тема е разисквана вече бе...
Влизат, но със скрит статус!
-=-
Иначе, идеята е добра. Но е много трудоемка, и трябва да има постоянно хора на пост 24 часа и то доста за да върви работата що-годе бързо.
Друг е въпросът дали тази версия на форума я има тази екстра.
Според мен няма да се осъществи. В случая усилията и ресурсите няма да покрият ползата от цялата работа![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
нема как да стане..
трябва да има 5000924 модератора за да си върви форума със сегашното темпо
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Така или иначе постоянно им се налага да заключват. Времето, което прекарват в заключване и разясняване защо може да го използват за други цели.![]()
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Абе,ти знаеш ли,колко много модове още трябва да има,за да проверят всяка една тема,преди да бъде пусната?!Като имаш предвид,колко много регистрирани има и колко хора на ден пускат теми и през какъв период от време...Защо не прочете темата ''Как да не ни е тъпа темата'' или просто, защо не писа ЛС на някой мод,вместо да пускаш тема с безсмислен въпрос?
Според мен въпроса не е никак безсмислен, но щом ти не виждаш смисъла това си е твой проблем. Исках отговор от модератор и го получих, а пък това за как да не ми е тъпа темата, някои и сто пъти да го прочетат пак ще заливат форума с глупости
Не мисля,че имам някакъв проблем.Но добре,ще видим след известно време,сама ще се убедиш,че темата ти е била безсмислена.
Ще видим!![]()
Не може да се получи. Публикуват се хиляди теми на ден, това значи да има 1000 модератори.
Ясно, разбрах. Благодаря за отговора.![]()