- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Мускулна треска
здравейте. чудех се къде да постна темата ( в кой раздел), но реших да е тука. Проблема ми е че на 24ти ходих на фитнес и имам мускулна треска, а днес на 27ми имам волейболен мач. мислех че ще ми мине но уви, едва се разгъвам. ако някой знае нещо против мускулна треска , което да ми помогне, ще съм много благодарен.
П.С. Весела коледа на всички[/quote]
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Аспирин, горещ душ
ако не помогне една много солидна загрявка. и да те боли тва е единствения начин като раздвижиш мускулите![]()
Този който не пада, не се изправя.
Ако тренираш от скоро , така ще е . и аз бях със фитнеса така по 3 дена мускулна ако се натовара много . спокойно с времето ще свикнеш , а до колкото с какво по бързо се оправя: горещ душ , масаж , аспирини![]()
пиеш парацетамол и някакви витамини и ти минава![]()
Моля влизайте ТУК
Бирена мая, аспирин и много стабилна разгрявка и си като нов..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
+1Първоначално написано от smeshnik
Абсолютно.
Даже не е лошо да си направиш 1-2 упражнения колкото и да боли за да се разнесе киселината от мускулите.
Пораздвижвай се 2-3 пъти през деня. И ще ти мине за 1-2 дена има-няма![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На мен винаги топлия душ и почивката в леглото са ми помагали.
нз какво може ти помогне но мога ти кажа как да я избегнеш ... ами просто преди тренировка загряваи повече време .... аз лично 6 - 10 минути си загрявам после ништо ми няма
Is there anyone else, who want to share with us tonight
С времето мускулите ще свикнат,но едно супер раздвижване помага доста,все пак имаш волейболен мач,не футболен...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
mnogo hora pravqt obezbolqvane predi tren 1 aspirin sled tren 2 asipina
Трябва пак постепенно да ги натоварваш за да отмине.Мускулна треска минава като продължаваш да тренираш![]()
Just_2_Smile =]
Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...
Това ти го казвам от личен опит. Клин клин избива. Ако след ЛЕКА загрявка не ти е минало изпий един аспирин. А докато тече самият мач мускулната ти треска постепенно ще отшуми. Така е при мен поне- ако имам мускулна треска още на първата половина от първата дължина вече съм добре, ест след като вече съм загрял.
и аз имах такъв проблем лятото тренирах по 8 часа на ден но два аналгина и съм като нов :P :P :P
FuCk th3 deamoN