- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вие бихте ли дали?
Според вас нормално ли е да се съблека гола до кръста от горе надолу...пред приятеля си ,като се има в предвид ,че сме заедно от 1 година и 7 месеца,но с 5 години разлика по между ни.
ЗА повече инфо:не сме правили нито орален секс,нито вагинален,нито анален,абсолщтно никакъв.За пръв път ще ми гледа циците,така да се каже.Та вие бихте ли дали?и как възприемате всичко това?
Естествено, че бих се съблякла и не само това.Та вие сте от доста време заедно, показал ти е, че не е с теб само заради секса и т.н.Не виждам какво те притеснява.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
да порасна,защото сега съм на 15 и пак не мисля ,че съм порасналаПървоначално написано от mikity_sladky
На колко си години??
От кръста нагоре или надолу?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Eм то вече е нормално на тая възраст.Само дето неможах да разбера това със събличането.Вие да не сте нудисти и да си ходите такаПървоначално написано от Titanic_baby
![]()
кръста нагоре...гърдите тоест!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Аха, сега си казала, че си на 15.
Ако не те притиска, показал ти е, че може да му имаш доверие.
И ти го искаш, а НЕ той - щом искаш може да го направяш ти си преценяш.
Ако мислиш, че си малка или го правиш само заради него - недей, после няма да ти е комфортно всичко.
Аз ако бях на твое място, не бих го направил ей така да се съблека пред него. Просто ако го искаш, в някой момент, в който се натискате и целувате просто му позволи да продължи само там, или ти си вдигни блузката (ти да определяш до къде може).
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
какво искаш да кажеш с това ,че вече било нормално на тази възраст?Първоначално написано от jambo_bs
за каква ме мислиш?и какво ми намекваш?
давай направо!
Като искате на тия години сериозна и продължителна връзка, хванете се с някой г/д на вашата възраст!!! Спрете да се хващате с такива, за които знаете, че няма да можете да им дадете това, от което имат нужда, а пък после да питате 'еди кое си нормално ли е на моята възраст?'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
да,права си,но никой не е виновен ,че се обичаме.Първоначално написано от Wrathchild
ами..според мен е норомалнои щом сте заедно оттолкова време не мисля че има от какво да те е срам..или пък най малкото да се притесняваш дали било норомално!
Абе, маце... ти нали беше писала и преди една тема? Не помниш ли какво ти бяхме писали в нея...
Нищо лично де, ама си за критика. Просто задаваш глупави въпроси... Честно ти казвам...
ДА, НОРМАЛНО Е! При връзка година и седем месеца е повече от нормално. Да не кажа, че това че досега не сте правили абсолютно нищо, не е нормално. Отвори си предната тема(ако не е изтрита де), прочети си отново мненията и този път преди да тръгнеш да се засягаш на това, което бяхме писали, помисли над него.
А ако не можеш да се покажеш на гаджето си в по-интимна светлина (ама и аз се изразих) това ме кара да си мисля 2 неща - или му нямаш достатъчно доверия, или имаш сериозни проблеми със самочувствието... Варианта, че си голяма моралистка, някак си не го приемам, освен ако родителите ти не са църковни служители. Съжалявам, по просто ми е страшно трудно да го възприема.
Таа по темата... ПАК... Според мен не нормално да си мислиш, че да даваш на 20 годишното ти гадже да види гърдите ти е ненормално.
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Сексът е нещо нормално и красиво между хора , които се обичат, но го направи, когато ТИ се почувстваш готова.Първоначално написано от Titanic_baby
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Според мене е нормално,ама тва ми звучи като някакво позьорство най-вече..Направи го спонтанно ,нека той ти помогне...Първоначално написано от Titanic_baby
благодаря ти,но тогава не се бях решила,а сега е даже запланувано кога да стане,той е мн настоятелен и иска да му гласувам доверие.Първоначално написано от angellove
просто исках да знам вие на мое място какво бихте направили.
Как е запланувано?Примерно "в петък, в 8.30 ще ми покажеш гърдите си"?Първоначално написано от Titanic_baby
![]()
Извинявай, ама не се сдържах
Първоначално написано от girl_in_black
![]()
![]()
не ,не ,не! (ама то и аз се изразих едно такова )
![]()
Смисъл той го иска за нова година ..
Офф, било запланувано вече от него.
Той бил настоятелен...
Поредната си..
Мислех, че си малко по-различна.
И ти не знаеш кво искаш, за кво говоорим..
Хахаха, за Нова Година иска цица, еха.
Ако си мислиш, че пиян човек ще се размине само с цица.. предвид, че и ти може би ще си по-пияная.. Евала за наивността ти, безгранична е.
Успех... с вървенето след НГ.. ;д
Дано се усетиш вече накъде бият нещата ти.
не не съм поредната,и горе казах 4е съм се изразила неправилно.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ти не ме познаваш,за да казваш коя съм .А това ,че е настоятелен,казах 4е иска да му повярвам,иска между нас да има доверие,защото без него една връзка губи смисъла си.И как ще съм поредната след като до сега си е нямал друга приятелка и след като сме заедно от толкова време,това запитвал ли си се?
баницици с късмети![]()
![]()
Код:I SEE PEDOPHILE PEOPLE
Недей да говориш наизуст.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Нито пия алкохол,нито пуша...не смятам и да го правя..
Явно няма да получа разбиране от теб.![]()
Така е.Но все пак различни хора, различни принципи.Аз ако мога да върна времето, много неща нямаше да съм правила . . Ако си сигурна в него и ако го обичаш, давайПървоначално написано от girl_in_black
![]()
^ ХахАХахаах този късмет ме изкефи ;д;д;д
-=-
И той така ли ти спечелва доверието.
Като ще му се разсъбличаш.
![]()
Това, че ти си му първата не е един вид защита..
Не искам да обидя никого. Просто казвам на какво "замиристват" нещата. Ако ти беше готова и не се съмняваше в него - нямаше да пишеш тук, а нещата шяха да се случат гладко. Просто това се случва в повечето случаи.
Всеки си казва мнението нали - а ти това искаше, така че..
Може и свестен да е пича, все пак е хубаво, че сте го обсъдили, а не десйтва на своя глава, но това настояване не е хубаво, ако достатъчно ти има доверие, иска да се съобрази с теб, и дрържи ще т остави сама да си поискаш като си готова предвид годините ви и това, че ще ти е 1-ви. Това е моето мнение.
![]()