- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вие бихте ли дали?
ще те изнасили след което ще те разфасова и изяде.
като по учебник :}
MakeMeLaugh защо се заяждаш с момичето?![]()
От думите,които е писала дори разбирам ,че е мн свястна за годините си.Има някои на 11 вече секс правят,а тя е на 15 и мисли да се съблече и ти и се подиграваш.Браво на двама им,че се обичат,защото това е най-важното.по темата:
ако наистина го желаеш,давай!![]()
Руса кукличка
логично е да се намира м-у нястояването за секс и между доверието.Първоначално написано от nejnaDROGA
схематично представено-
нястояване за секс-----------------връзкаТА----------------доверието
ПП- връзката може да е само теоритичнаПървоначално написано от lazydork
Момиче, ако горкото момче искаш да е още с теб, какво чакаш.. малко са будалите , които чакат по толкова. Щом го 'обичаш' и искаш да не го губиш съблечи го и него 'от кръста на доло' и трр так так![]()
П.С. Дори и чикия/свирка ли не си му правила ? горкия .. (поздрави го от мен)
В суxа пyтка, KУP не влиза!
скъпа да ти кажа само,че тук не се говори за секс.Ако за теб целуване на гърди и секс са едно и също,то тогава тъпата си ти.Следващия път когато изразяваш мнение,внимателно прочети темата!Първоначално написано от nejnaDROGA
ХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от Titanic_baby
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ААХАХААХАХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХАХАХАХА
ХАХАХА
ХАХАХАХАХАХХАХХА
Ама като е на 15 кво прави с 20 годишен... За любов ми говори ама на момчето вече му е време за секс, а нея като я е срам(като в една друга нейна тема) да си покаже гърдите до кога момчето да я чака, че и секс да види. Е сори ама не мисля че ще седи на сухо още дълго, колкото и да я обича, има си хормони и пориви които трудно се сдържат на 20 и даже ми се струва малко странно, че тя държи че е първата и единствената приятелка на момчето... Ако трябва да съм честна аз си мисля, че той отдавна и е изневерил и си е намерил това което иска при някоя друга, щото иначе ми е странно близо 2 години да я гали по главата и да я целува....
По темата е за секс с уговорки бях чувала, ма за събличане по план не бях... Самата идея ми се струва тъпа, като по всяко време би било нормално да се посъблечеш пред него щом виждаш, че има желание...
Не се заяждам. Не обиждам никого.
Изказвам си мнението.
Да, момичето и на мен ми се видя свястно, но не и готово на 100%. По-точно според мен иска, но се страхува и не е сигурна още. Това разбирам от мненията й. Нека да почака, ако има предразсъдъци. Ако тя иска, а не го прави заради приятеля си - да десйтва, няма нищо лошо
Аз съм човек, който обича да дава време и място за самоизява на момичето. Не е нормално да настоява и заради това да се случи еди-какво си.
Вярно той е на 20, разбирам го, но не това е начина! Има други, по-лесни и приятни за двама им.
Все пак, ако ще го правиш, може да ползваш тази тактика, ти сама да вдигнеш/свалиш блузката, когато почувстваш момента и хем ти да определяш кое е позволено, да не почне той да сваля наред уж бавно-бавно, предвид, че ти не искаш това.
Няма лошо хората да се обичат, любят, стъпват напред във връзката. Лошо е когато някой е нерешителен и го притискат. Това исках да кажа. Ако е втория случай - просто да се изчака. Или си поговерете съвсем най-мило и искрено какво искаш ти
Подкрепям хора като авторката. Имаш уважението ми, но не прави глупави прибързани неща, това е целта![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ако я обича истински,ще я чака.Любовта изисква жертви.Първоначално написано от traka
Руса кукличка
Ааа всичко е възможно , може пък и да стоиПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Жертви... да ама като следя думите й, мисля че ще и трябват поне 5 години за да е готова и за секс... не знам от къде ще го извади това търпение момчето...Първоначално написано от angelcheeee_93
а на теб кой ти каза,че приятелят ми е пиян или ще бъде?Първоначално написано от nejnaDROGA
виж,не познаваш ,така че по-добре ще е да си замълчиш!
Спрете веднага с обидите и ненужните постове!
НЕ правете повече от 2-3 цитата, използвайте обръщения по никове!!
Почвам да ви трия наред!
Имайте елентарна култура!
Нежна дрога, отдавна те наблюдаваме...Вземи се в ръце.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Какво ше чака, та той е на 20! Или е пълен загубеняк или адски много иска да я изчука и за тва още я търпи. Не виждам друга причина 20 годишен да ходи с неква 15 годишна.
А колко още такива са минали през оная му работа през тая година и нещо просто не ми се мисли.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
MakeMeLaugh е много прав..той не се заяжда с момичето..просто нещата и на мен ми миришат на това..човека вече му е омръзнало и настоява ли настоява (не ме разбирайте грешно..ама все пак той е с 5 години по-голям това време което е прекарал с теб без даже да си покажиш циците не е малко, а и за някои момчета непоносимо..човек как ли не се опитва да извърти нещата за да ги представи в одобна позиция и всички да са доволни...поздравления че не си като повечето момичета които на 13-14 се изгърмяват с първия срещнат...все пак наистина за теб така ще е най-добре май..точно за това, че сте от дълго време заедно и се познавате е най-добре с него
но когато наистина се чувстваш готова
тук не става въпрос за секс,и все пак ще я чака ,ако знае че после ще е винаги с нея и че тя ще му дава нужното.Първоначално написано от traka
Руса кукличка
^ Отдавна момчетата не мислим, чак по такъв наивен начин.
благодаря ти за разбирането и уважението.Първоначално написано от TheRealisT
на теб angelcheeee_93 също,но съм обидена от това ,че MakeMeLaugh
ме нарече поредна![]()
^ ма какво нужно... ето това се опитвам да кажа... Та той още нищо не е получил от нея, че да си мисли че ще е единствената за него... малко са тези които не мислят за никоя друга, а разликата в годините не искам да я коментирам... За какво си говорят по цял ден за филми ?!
Мисля че ясно казах, че не е трудно да свалиш дрехите си ако ще е в полза на връзката им, та то момчето си го иска... Мисля че дори ласките биха я предразположили и нея за понататъшното развитие на тяхната връзка и да спре да се срамува и притеснява. По темата: ДА БИХ СЕ СЪБЛЯКЛА ПРЕД НЕГО, ЗА ДА МУ ЗАДЪРЖА ИНТЕРЕСА И ДА ПРОДЪЛЖИ ДА МЕ ЖЕЛАЕ !
Но всичко има връзка със секса... за да проявява желание да я види гола и да и целува гърдите( в предната й питанка) мисля че има желание за секс и иска вече да го направи с нея, за това казвам, че няма да я търпи още дълго да му бяга по тъча... Та той е мъж за бога иска си и има нужда...
Това, че обичаш някого не е оправдание за глупостта да се хванеш с човек, на когото нуждите му са различни от твоите. Та утре с това оправдание ще се хванеш с някой, който иска вече да се жени и да има деца, а ти още ще си на вълна купони!Първоначално написано от Titanic_baby
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мисля,че иска да каже,че всички 15 годишни момичета са правили секс вече,за това е нормалноПървоначално написано от Titanic_baby
Съмнявам се да е имал за цел да те обиди
![]()
А по темата-щом си го решила,давайВсе пак по всяко време,ако ти стане неудобно,можеш да се откажеш
![]()
az bih my dala,vse pak tova e 1god,4e i pove4e![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!