.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Цитирай Първоначално написано от TheRealisT
    MakeMeLaugh е много прав..той не се заяжда с момичето..просто нещата и на мен ми миришат на това..човека вече му е омръзнало и настоява ли настоява (не ме разбирайте грешно ..ама все пак той е с 5 години по-голям това време което е прекарал с теб без даже да си покажиш циците не е малко, а и за някои момчета непоносимо..човек как ли не се опитва да извърти нещата за да ги представи в одобна позиция и всички да са доволни...поздравления че не си като повечето момичета които на 13-14 се изгърмяват с първия срещнат...все пак наистина за теб така ще е най-добре май..точно за това, че сте от дълго време заедно и се познавате е най-добре с него но когато наистина се чувстваш готова
    благодаря ти за разбирането и уважението.
    на теб angelcheeee_93 също,но съм обидена от това ,че MakeMeLaugh
    ме нарече поредна
    ти си тъпа, наивна, и много шамари ще ядеш от пимповете

Повече от фен Аватара на brusa
    i ti da ne misli6 4e toi pres tazi godina i 7 meseca ne e pravil sex taka si mislish ta toi e na 19-20 godini nai malko po vednaj na mesec sam sig che ebe ama koq nz napravo me karash da se smeq
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Ми за годините не съм мн съгласен но сте от доста време заедно и щом не те е притискал значи наистина има някакви чувства към теб и ти трябва да усетиш кога е момента и кога си готова

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си