Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
Цитирай Първоначално написано от angellove
Абе, маце... ти нали беше писала и преди една тема? Не помниш ли какво ти бяхме писали в нея...
Нищо лично де, ама си за критика. Просто задаваш глупави въпроси... Честно ти казвам...
ДА, НОРМАЛНО Е! При връзка година и седем месеца е повече от нормално. Да не кажа, че това че досега не сте правили абсолютно нищо, не е нормално. Отвори си предната тема(ако не е изтрита де), прочети си отново мненията и този път преди да тръгнеш да се засягаш на това, което бяхме писали, помисли над него.
А ако не можеш да се покажеш на гаджето си в по-интимна светлина (ама и аз се изразих) това ме кара да си мисля 2 неща - или му нямаш достатъчно доверия, или имаш сериозни проблеми със самочувствието... Варианта, че си голяма моралистка, някак си не го приемам, освен ако родителите ти не са църковни служители. Съжалявам, по просто ми е страшно трудно да го възприема.
Таа по темата... ПАК... Според мен не нормално да си мислиш, че да даваш на 20 годишното ти гадже да види гърдите ти е ненормално.
благодаря ти,но тогава не се бях решила,а сега е даже запланувано кога да стане,той е мн настоятелен и иска да му гласувам доверие.
просто исках да знам вие на мое място какво бихте направили.
Как е запланувано?Примерно "в петък, в 8.30 ще ми покажеш гърдите си"? Извинявай, ама не се сдържах