- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл?
Според вас има ли смисъл да търсиш човек който не те търси било то в скайп или по тела ! Накратко не се интересува от теб а преди се е ! Искам съвет щото един човек се промени коренно търсеше ме камери ала бала откак казах че ми харесва малко почна да се държи кат нещо велико ! Блокнах го и му казах когато се сетиш за мен пиши нали в един сайт така и не ме потърси!!! Ако не му пиша той няма да ми пише!Дразна се чатовете бяха забавни и наистина ми хареса !! Като тръгна да обяснявам че се държи различно и отдалечено едва ли не ме изкарва че си измислям и чЕ той си се държал съвсем нормално !!
КАЖЕТЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ !!!
![]()
виждали сме се много ясно ако не се бяхме виждали едва ли щеше да ми дреме !!Първоначално написано от FOOLforYOU
еми дразнещо е, ама какво да се прави.... няма да го търсиш и това еима и други
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
и все пак се разочаровах представи се в друга светлинаПървоначално написано от PLuScHeTo
той ще съжалява...Първоначално написано от beb4yy
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ай не се карай самоПървоначално написано от beb4yy
по темата: според мен ако найстина държиш на него има смисъл! Опитай се да го спечелиш пак ...
Винаги когато му беше гадно го питах правех всичко за да е същия ма не !!!Първоначално написано от FOOLforYOU
Искрено се надявам да съжалява !!Първоначално написано от PLuScHeTo
![]()
може и просто да са надува опитай да го накараш на поревнува ако продължава да е безразличен не мисля че трябва да се хабиш за човек с ледено сърце![]()
=D> добро исказванеПървоначално написано от FOOLforYOU
момичето което аз харесвам понякога се държи така...
Raise your fist!
Има ли смисъл като нема значение?
Сама си го разтълкувай и виж тънката логика в иначе безсмислената фраза.
Няма смисъл да търсиш човек, който не се интересува от теб. Не ти ли писна да се правиш на идиот и да лазиш в краката на хората? Един път така човек, на когото не му дремеше за мен, ми писа. Питах го как така се е сетил за мен, а той ми отговори 'Това, че не се интересувам не значи, че не ми пука за теб'. Е, с такива палячовци ли искаш да си имаш работа?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И при мен все така става..Супер наивна съм и само като ми пише 1 2 мили думи и крайНе искам да е така ама..
Отиаш у тях прайте секс и е твой![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
и при мен е ткаПървоначално написано от MostHated
Остави го, не го търси, не му пиши, не му звъни и т.н. Ако и той има чувства към теб, ако не си му безразлична-ще те потърси.![]()
I know I should stop believing ... !
Първоначално написано от djudjulinkaa
Да и аз съм почти така, ама се опитвам да се променя. Малко воля и инат и стават нещатата.![]()
I know I should stop believing ... !
auuu, kak obi4am takiva ...Първоначално написано от beb4yy
mi mainata mu kato se prai na mn interesen, ti da ne si nqkvaaa.. da ti4a6 sled nego, a ako se poznavate i se zasi4ate ponqkoga se drug super studeno i taka.. , a puk dori da ne si promeni durganieto, pone na teb da ti e mirna glavata
НЕ НО нали зн искам си съвети и все пак мерси !!Първоначално написано от Wrathchild
За какви воля и инат става на въпроссс то аз се извинявам когато този човек се държи като кретен !!! ИМЕННО ЗА ТВА ИСКАМ СЪВЕТ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ОЩЕ НЕЩО ДА КАЖЕ ! ДА КАЗВА ..... П.П : весело прекарване на празницитеПървоначално написано от TooLittelTooLate
споко! виж радвай се че си го видяла и в тази светлина преди да е станало сериозно(да се влюбиш и т.н.) поне вече нз какъв е! моя съвет- остави го да те потърси! а ако не го направи мн му здраве! но поварвай ми не го търси ти защото ти накрая ще излезеш "лепката" и все пак избора си е твой!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!