.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на beb4yy

Има ли смисъл?

Според вас има ли смисъл да търсиш човек който не те търси било то в скайп или по тела ! Накратко не се интересува от теб а преди се е ! Искам съвет щото един човек се промени коренно търсеше ме камери ала бала откак казах че ми харесва малко почна да се държи кат нещо велико ! Блокнах го и му казах когато се сетиш за мен пиши нали в един сайт така и не ме потърси!!! Ако не му пиша той няма да ми пише !Дразна се чатовете бяха забавни и наистина ми хареса !! Като тръгна да обяснявам че се държи различно и отдалечено едва ли не ме изкарва че си измислям и чЕ той си се държал съвсем нормално !! КАЖЕТЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ !!!

виждали ли сте се изобщо или само от интернет се знайте

Цитирай Първоначално написано от FOOLforYOU
    виждали сме се много ясно ако не се бяхме виждали едва ли щеше да ми дреме !!

Град
    V MoQtA StAq
    еми дразнещо е, ама какво да се прави.... няма да го търсиш и това е има и други
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    еми дразнещо е, ама какво да се прави.... няма да го търсиш и това е има и други
    и все пак се разочаровах представи се в друга светлина

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    той ще съжалява...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

ай не се карай само по темата: според мен ако найстина държиш на него има смисъл! Опитай се да го спечелиш пак ...

ай не се карай само по темата: според мен ако найстина държиш на него има смисъл! Опитай се да го спечелиш пак ...
    Винаги когато му беше гадно го питах правех всичко за да е същия ма не !!!

той ще съжалява...
    Искрено се надявам да съжалява !!

просто да ще съжалява..аз така ако някой не ме тръси не издържам и аз се обаждам или пък се правя на инат и аз не го търся,но изпитваш ли нещо към него ?
    You've got my head spinning

може и просто да са надува опитай да го накараш на поревнува ако продължава да е безразличен не мисля че трябва да се хабиш за човек с ледено сърце

Цитирай Първоначално написано от nVm
    просто да ще съжалява..аз така ако някой не ме тръси не издържам и аз се обаждам или пък се правя на инат и аз не го търся,но изпитваш ли нещо към него ?
    дам

може и просто да са надува опитай да го накараш на поревнува ако продължава да е безразличен не мисля че трябва да се хабиш за човек с ледено сърце
    =D> добро исказване

Град
    L.A. \ Moscow
    момичето което аз харесвам понякога се държи така...
    Raise your fist!

Има ли смисъл като нема значение?
    Сама си го разтълкувай и виж тънката логика в иначе безсмислената фраза.
    Няма смисъл да търсиш човек, който не се интересува от теб. Не ти ли писна да се правиш на идиот и да лазиш в краката на хората? Един път така човек, на когото не му дремеше за мен, ми писа. Питах го как така се е сетил за мен, а той ми отговори 'Това, че не се интересувам не значи, че не ми пука за теб'. Е, с такива палячовци ли искаш да си имаш работа?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

И при мен все така става..Супер наивна съм и само като ми пише 1 2 мили думи и край Не искам да е така ама..

Град
    Metaloland
    Отиаш у тях прайте секс и е твой
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    момичето което аз харесвам понякога се държи така...
    и при мен е тка

Град
    Дълбините на канала :D
    Добър ден!
    Няма смисъл!

Остави го, не го търси, не му пиши, не му звъни и т.н. Ако и той има чувства към теб, ако не си му безразлична-ще те потърси.
    I know I should stop believing ... !

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    И при мен все така става..Супер наивна съм и само като ми пише 1 2 мили думи и край Не искам да е така ама..

Да и аз съм почти така, ама се опитвам да се променя. Малко воля и инат и стават нещатата.
    I know I should stop believing ... !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Re: Има ли смисъл?

Според вас има ли смисъл да търсиш човек който не те търси било то в скайп или по тела ! Накратко не се интересува от теб а преди се е ! Искам съвет щото един човек се промени коренно търсеше ме камери ала бала откак казах че ми харесва малко почна да се държи кат нещо велико ! Блокнах го и му казах когато се сетиш за мен пиши нали в един сайт така и не ме потърси!!! Ако не му пиша той няма да ми пише !Дразна се чатовете бяха забавни и наистина ми хареса !! Като тръгна да обяснявам че се държи различно и отдалечено едва ли не ме изкарва че си измислям и чЕ той си се държал съвсем нормално !! КАЖЕТЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ !!!
    auuu, kak obi4am takiva ...
    mi mainata mu kato se prai na mn interesen, ti da ne si nqkvaaa.. da ti4a6 sled nego, a ako se poznavate i se zasi4ate ponqkoga se drug super studeno i taka.. , a puk dori da ne si promeni durganieto, pone na teb da ti e mirna glavata

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Има ли смисъл като нема значение?
    Сама си го разтълкувай и виж тънката логика в иначе безсмислената фраза.
    Няма смисъл да търсиш човек, който не се интересува от теб. Не ти ли писна да се правиш на идиот и да лазиш в краката на хората? Един път така човек, на когото не му дремеше за мен, ми писа. Питах го как така се е сетил за мен, а той ми отговори 'Това, че не се интересувам не значи, че не ми пука за теб'. Е, с такива палячовци ли искаш да си имаш работа?
    НЕ НО нали зн искам си съвети и все пак мерси !!

Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa

Да и аз съм почти така, ама се опитвам да се променя. Малко воля и инат и стават нещатата.
    За какви воля и инат става на въпроссс то аз се извинявам когато този човек се държи като кретен !!! ИМЕННО ЗА ТВА ИСКАМ СЪВЕТ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ОЩЕ НЕЩО ДА КАЖЕ ! ДА КАЗВА ..... П.П : весело прекарване на празниците

споко! виж радвай се че си го видяла и в тази светлина преди да е станало сериозно(да се влюбиш и т.н.) поне вече нз какъв е! моя съвет- остави го да те потърси! а ако не го направи мн му здраве! но поварвай ми не го търси ти защото ти накрая ще излезеш "лепката" и все пак избора си е твой!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си