.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    isperih

Любов или лъжа

Спорде вас истинската любов може ли да си отиде изведнъж и ако се случи наистина ли е била истински или само една илюзия?Какво би било държанието ви, когато обичта към някого умира?(към него)

Град
    L.A. \ Moscow
    обичта не умира ей така... не мога да си представя такава ситуация, да след време поутихват нещата, както с бившата ми и си измисляш оправдание да скъсате това е. Но давам пример с бившата ми защото и тогава не я обичах, харесвах я много но не я обичах
    Raise your fist!

Една ИСТИНСКА любов не може да си отиде просто така.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ако си отиде ПРОСТО ей така значи не е била истинска !!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Не, определено истинската любов не може да си отиде изведнъж...
    I know I should stop believing ... !

за истинската любов те боли дълго след като вече я няма следователно не може да си отиде ей така от нищото

Аз винаги съм казвала, че дори един човек да разбие сърцето ти на парченца ако ти го обичаш истински няма как да го намразиш, или да спреш да го обичаш. Любовта, ако е истинска, се запазва каквото и да се случи. Според мен понякога любовта си отива, но това става постепенно и поради причина, друг човек или нещо подобно..И то изчезва влюбването- привързаността и начина по който обичаш човека до себе си като приятрел и всичко останало си остава.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Велико Търново
    ауу ъбсурд,ако една любов е истинска,не може ей така просто да фръкне,,,ако пък си отиде ,значи не е била истинска
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на SunSmile
    Истинската любов никога не изчезва!!! Дори да се разделяте, да се карате, да не се обичате толкова силно, както в първия месец, тя си остава!!! Времето не я лекува нея!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Голям фен
    Абе вие още ли смятате, че има "истинска любов"

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Абе вие още ли смятате, че има "истинска любов"
    Истинската любов е нещо , което не всички са изпитвали . Тези , които са го изпитвали знаят какво е и вярват в него ! Други мислят, че щом те не са я изпитвали , значи я няма.. А други не са я изпитвали , но вярват, че някой ден ще я срещнат ! Така че.. всеки си има правото да мисли каквото иска ; )
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Според мен е абсолютно въжможно и най-истинската и чистя любов да изчезне и за секунди Любовта е доста "чупливо" чувство-за съжаление!

Град
    Враца
    Може да изчезне. Но ако е истинска, след време задължително ще се върне!
    еlsy

ако е истинска, не може да си отиде изведнъж....... ами аз ако усетя че обичта ми към някого умира, ще го помоля малко за време... да се отделя от този човек да разбера наистина мога ли да живея без него и до колко обичта ми спада....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Кво е тфа любов ? замислил ли си се ? .., чуство което има начало и край , затова няма истинска и "измислена" любов .. когато е писано да свърши това чуство междо 2ма ще свърши
    затова 1 съвет ще ти дам : никога не се превързвай силно

и според мен значи не е била истинска?
    БлЯя..БлЯ...

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз съм идеалист и вярвам в приказките за голямата любов, но повечето тук направо говорите наизуст. Съгласна съм, че голяма любов не изчезва ей така, от нищото. Но определено това, че любовта си отива, не означава, че не е била истинска. Може дори очевидна причина да няма - особено на тези години хората се променят. Влюбваш се в един човек, но след година, две, три, десет...нито ти, нито той сте същите. И ако не сте успели да се развивате и да се променяте така, че да запазите любовта си...тя просто утихва и изчезва. Също така има рани, които дори и най-голямата любов не може да понесе. Любовта е крехка - има нужда от грижа, от внимание, от мисъл, от енергия...и от двете страни. Да се съсипе една истинска любов е далеч по-лесно, от колкото предполагате.

Град
    ВарНа
    разбира се, че може да изчезне, но за кратко време .. след това се връща
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Истинската любов не е илюзия и тя много трудно би се преживяла да кажа даже почти невъзможно е.Когато обичаш някого не може да си сигурен,че това е истинска любов и винаги държанието ти към него ще бъде по различно и най вече специално Спред мен истинска любов това е,когато обичаш някого цял живот и съответно той тебе

Град
    Пловдив
    Не, не може да "умре" просто ей така, ако е било любов! Една любов не умира от днеска за утре
    GaLena :love:

Град
    {!} In`ThE`HeLl {!}
    Цитирай Първоначално написано от BeBuLs
    Не, не може да "умре" просто ей така, ако е било любов! Една любов не умира от днеска за утре
    +1 За "истинската" любов би те боляло не ден-два, ами с месеци, дори години. Според мен една такава любов те променя за цял живот

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Истинската любов никога не изчезва!!! Дори да се разделяте, да се карате, да не се обичате толкова силно, както в първия месец, тя си остава!!! Времето не я лекува нея!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от miminky
    разбира се, че може да изчезне, но за кратко време .. след това се връща

Не винаги се връща, но се запомня за винаги. Може да изчезне с времето, но не изведнъж.
    I know I should stop believing ... !

По скоро е привързване илюзия .. и т.н Но не може да си отиде ей така ...

През живота срещаме много любови за да открием истинскта,веднъж открием ли я тя остава в сърцето завинаги и ако я изгубим ще се върне няма каде да ходи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си