.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Как може?!

Град
    L.A. \ Moscow

Как може?!

Как може аз да харесвам едно момиче толкова време, от лятото, след като не съм харесвал момиче повече от 1 месец, а тази... ми разби мозъка направо, ииии не знам ко да правя тя си мисли че съм си все същия простак, който само за едно мисли... пък не е така.
    Кфо да направя, ние си излизаме понякога 2та ама съм пълен стопаджия, не мога 2 лафа да вържа като съм с нея (понякога) иначе ми е много приятно с нея
    Raise your fist!

Re: Как може?!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Как може аз да харесвам едно момиче толкова време, от лятото, след като не съм харесвал момиче повече от 1 месец, а тази... ми разби мозъка направо, ииии не знам ко да правя тя си мисли че съм си все същия простак, който само за едно мисли... пък не е така.
    Кфо да направя, ние си излизаме понякога 2та ама съм пълен стопаджия, не мога 2 лафа да вържа като съм с нея (понякога) иначе ми е много приятно с нея
    ако използваш онез клиширани лафчета не се и надяваи да разбере че си различен по темата: когато си с нея не е нужно толкова да се "отваряш" и да си дейния можеш просто да я гледаш в очите да и кажеш някой комплимент или мила дума това е достатъчно момичетата сме приказливи по природа и ако поне малко те харесва ще се разговори по разни темички и ако все пак ти е трудно като сте на кафенце кажи и да вземе да приятелка и ти приятел така ще се чувствате по "в свои води"

Град
    L.A. \ Moscow

уфф да ти кажа честно всеки път като я погледна... чувам "кооо ме гледаш такаа...?'' тъпотията имам сини очи, не мога да гледам мило, погледа ми е студен такъв гаденн
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на SunSmile

уфф да ти кажа честно всеки път като я погледна... чувам "кооо ме гледаш такаа...?'' тъпотията имам сини очи, не мога да гледам мило, погледа ми е студен такъв гаденн
    Стига бе! Сините очи са си много хубави. Наистина гледат студено, ама се усмихвай. на някои снимки гледаш много миличко и невинно....
    Пък знайш ли кво? Не си длъжен да тичаш по някое момиче толкова време, след като тя те мисли за друг... Опитай да и промениш мнението с факти, а не на думи. Ако не стане... се пренасочваш Имай си достоинство и се възгордявай. Може би има изключения, но момичетата не обичат някое момче да им е в краката Не знам дали е точно така, но ти го казвам Успехчета, Шо
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен
    Град
    Своге
    Честито!Може би тя е първата ти любов
    Еь,тез любовни мъки,ако имаше напредстава кво те очаква

сложи си очила

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Честито!Може би тя е първата ти любов
    Еь,тез любовни мъки,ако имаше напредстава кво те очаква
    абе преди и без любов съм си карал добре... искам само да я харесвам, ама все ме мъчи нещо :/
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на Biskfitka

Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Стига бе! Сините очи са си много хубави. Наистина гледат студено, ама се усмихвай. на някои снимки гледаш много миличко и невинно....
    Пък знайш ли кво? Не си длъжен да тичаш по някое момиче толкова време, след като тя те мисли за друг... Опитай да и промениш мнението с факти, а не на думи. Ако не стане... се пренасочваш Имай си достоинство и се възгордявай. Може би има изключения, но момичетата не обичат някое момче да им е в краката Не знам дали е точно така, но ти го казвам Успехчета, Шо
    +1

П.П. сините очи много ме радват
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Metaloland
    Мен... давай направо... кат се видите и казваш "Мацо ари у леглото" или нещо таквоз и ш'видиш как ще се изясни сичко
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Дрън-дрън.
    Мойте очи са зелени, понякога почти сини, но не ми е гаден погледа.

Просто се постарай да се отпуснеш и да си малко по-освободен.
    Щом си се променил й го докажи, не само да й говориш празни приказки.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Велико Търново
    ами влюбен си явно :P
    Руса кукличка

ем успех :P
    БлЯя..БлЯ...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Е че какво като имаш сини очи Това не значи,че погледът ти е гаден

Град
    Благоевград
    Отпусни се и й покажи какво можеш

тцтц.... пий едно преди среща и ще се отпуснеш повярвай ми
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Благоевград
    Покажи й,че не си такъв,за какъвто те мисли.Може да останеш изненадан от това,което ще последва!Успех!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си