.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Няколко въпроса относно цикъла

Здравейте ! Понеже в темата "Всичко за месечния цикъл" не открих това, което търся пускам една тема ! Имам няколко въпроса. Ония ден ми дойде за първи път.

1-во: Защо когато си сменам превръзката на нея няма почти нищо ? Само съвсем леко е зацапана ?
    2-ро: За какво се използват ежедневните превръзки? Тези които са такива по тънки, с по една капчица ?
    3-то: Задължително ли трябва да се мия със интимен гел ?

Забравих да ви кажа, че съм на 13 години. И съм момиче, то се подразбира де Моля ви, ако нямате какво да кажете по-добре изобщо не пишете коментар Мерси предварително !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    1.След като ти е дошло за първи път е нормално да ти тече по-малко (и при мен беше така)......
    2.Аз ги ползвам 1-2 дни преди да ми дойде и 1-2 дни след като ми свърши за всеки случай А може да се ползват и когато ти е много слабо течението.....
    3.Да...защото са предназначени за интимните части.От обикновенните сапуни може да се получат възпаления (не,че от интимните гелове не може де...)

Шофирай разумно - стигни жив!

За ежедневните превръзки..Дискрийт примерно..слагам си когато имам бяло течение или някакъв секрет примерно преди или след цикъл..

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    За ежедневните превръзки..Дискрийт примерно..слагам си когато имам бяло течение или някакъв секрет примерно преди или след цикъл..
    +1
    "Колкото повече, толкова повече..!"

1-щом като ти е дошло за първи път си е нормално да ти тече малко и за това след като сменяш превръзката да има малко върху нея.А и ако я сменяш по-често също и за това може по нея да има малко цикъл.И при мене така беше първият път, ма кар, че аз си ги сменях превръзките в началото много често / за 1 цикъл изхабих 25 оревръзки /
    2-ежедневните превръзки са направени за да се използват за вагинално течение което е когато не си в цикъл, нонякои жени / като мен/ ги използват за края на цикъла когато течението е слабо.
    3- интимен гел не е задълбително да използваш, но според мен е желателно, защто е хубаво.Аз един пуът преди 1 месец ми беше свършил интимият гел и като се измих с душ гел и получих сърбеж .Но ти си решаваш-ако използваш нещо друго/а не интимен гел/ рискуваш някоя инфекция, но ако използваш интимен гел ще ти е много добре.Препоръчвам ти най-използваният и най-хубавият интимен гел ЛАКТАЦИД.

Супер фен Аватара на gabi_94
    що не питаш майка си?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

1.Нормално е, идва ти за пъряти път, явно ен ти тече много обилно. Първите месеци от менструацията ти всичко е нормално - оскъдно кървене, обилно кървене, да прескочи няколко месеца, да дойде два пъти в месеца. 2.Ежедневните превръзки се ползват, когато имаш бяло течение, или просто ей така. Също преди да ти дойде (да не се омажеш), или когато течението в последните дни намалява. Не знам колко удачен вариант са, защото от доста места съм чувала, че ежедневното им носене развъжда бактерии.
    3.Силно препоръчително (дори задължително) е да позлваш интимен гел (например Лактацид). Освен това откъм хигиена сменяй превръзката си на 2-3 часа и се мий поне сутрин и вечер.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    1-щом като ти е дошло за първи път си е нормално да ти тече малко и за това след като сменяш превръзката да има малко върху нея.А и ако я сменяш по-често също и за това може по нея да има малко цикъл.И при мене така беше първият път, ма кар, че аз си ги сменях превръзките в началото много често / за 1 цикъл изхабих 25 оревръзки /
    2-ежедневните превръзки са направени за да се използват за вагинално течение което е когато не си в цикъл, нонякои жени / като мен/ ги използват за края на цикъла когато течението е слабо.
    3- интимен гел не е задълбително да използваш, но според мен е желателно, защто е хубаво.Аз един пуът преди 1 месец ми беше свършил интимият гел и като се измих с душ гел и получих сърбеж .Но ти си решаваш-ако използваш нещо друго/а не интимен гел/ рискуваш някоя инфекция, но ако използваш интимен гел ще ти е много добре.Препоръчвам ти най-използваният и най-хубавият интимен гел ЛАКТАЦИД.
    отново съм съгласна с теб
    1. ако сменяш превръската на по малко от 1-1,5 часа е нормално по нея да има малко (но трябва да я сменяш поне на 4 часа ) (аз ползвам сигурно по 35 превръзки за 1 цикъл )
    2.ежедневните превръзки са за дните с по слаба менструация,за бяло течение или за други вакинални течения
    3.ми аз лично не позлвам интимен гел и всичко си ми е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си