.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Ебати текста,става за некоя чалгаджийска песен.
    ххахахаха
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на kosder
    Тва да не ти е Хари Потър-Стаята на тайните или квото е там
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Абе я стига с тия глупости!Просто вдигни глава и си кажи "М''ната му ,живота продължава"и тва е!Ако наистина,въпреки това че му вървиш по задните части не забелязва какво чувстваш,значи,според мен ,че няма чувства...А може би трябва да му го кажеш колкото и банално да е(ако не знае де)...Просто няма смисъл да се самосъжаляваш(сори ама е така)...Нали все пак имаш гордост...ВДИГНИ ГЛАВА И ПОГЛЕДНИ НАПРЕД,колкото и да е болезнено това, което чувстваш... :P П.С.:На колко си?
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Град
    Destanation unknown ((:
    Вместо да го казваш на нас , кажи го на него бе ... И кво , ся по-леко ли ти стана , като сподели на нас всичко това ?! Излей си душата и да не ти пука !

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Vie ni6to ne razbirate ... ;]
    Като нищо не разбираме за какво изобщо направи тая тема?? Аа??

Ми.. незнам какво да ти кажа, защото съм като теб... само дето с него си пишем от време на време в скайпа ама не ми се мисли какво ли му е мнението за мен... Това което ми каза последно беше, че съм манячка ама като се замисля май има нещо такова.. Напълно те разбирам. Чувствам се по същия начин и незнам и аз какво да правя...Опитах да го приемам като приятел, но така става още по-лошо... Незнам.. Някой спомена да се отдръпнеш от него... Така ще ти е по-лесно да го забравиш, ако решиш казвам го от личен опит. Само дето аз съм в един клас с онова момче и... наистина вече незнам какво да правя... Късмет дано разбра нещо от това което написах..Ако наистина се отдръпнеш от него и спреш да го виждаш с малко повече инат ще забравиш за него повярвай ми, но трябва време и да държиш на твойто не се поддавай на чувствата! Късмет все пак и горе главата! Може да е първия, но вярвай ми не епоследния!!!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

taka to4no do predi okolo 3 dni ot nqkade 8 meseca haresvah mnogo edno mom4e i to se prevarna v golqma lubov oba4e nespodelena i ve4e mi omrazna ot nego ne4e mi omrazna no prosto tvardo re6ih 4e trqbva da ustoq na izku6enieto i trqbva da spra da go haresvam i zapo4nah da mislq ne go haresvam toq ne ene ene ne
    I just Love me i sega se 4uvstvam po dobre ot vsqkoga
    :P

Повече от фен
    Мацко от колко време го обичаш?
    И заради него ли пропуши трева?

Град
    Варна
    дай му скайпа и няма да си остане завинаги само тук

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    По-добре му кажи, а ако случайно вследствие на това се стигне и до загуба на приятелството ви,то може би това ще бъде по-добре за теб, тъй като вече няма да имаш никакви допирни точки с него и по-лесно ще го преодолееш/забравиш
    +21

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Vie ni6to ne razbirate ... ;]

Хайде пусни една тема за това момче, ама 2009-та. Просто да видим промяна.... Като се завживявате така, все едно света е свършил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си