- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята малка тайна, която завинаги ще остане тук
Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Тва да не ти е Хари Потър-Стаята на тайните или квото е там
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Абе я стига с тия глупости!Просто вдигни глава и си кажи "М''ната му,живота продължава"и тва е!Ако наистина,въпреки това че му вървиш по задните части
не забелязва какво чувстваш,значи,според мен ,че няма чувства...А може би трябва да му го кажеш колкото и банално да е(ако не знае де)...Просто няма смисъл да се самосъжаляваш(сори ама е така)...Нали все пак имаш гордост...ВДИГНИ ГЛАВА И ПОГЛЕДНИ НАПРЕД,колкото и да е болезнено това, което чувстваш...
![]()
:P
П.С.:На колко си?
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Вместо да го казваш на нас , кажи го на него бе ... И кво , ся по-леко ли ти стана , като сподели на нас всичко това ?! Излей си душата и да не ти пука !
Като нищо не разбираме за какво изобщо направи тая тема?? Аа??Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Ми.. незнам какво да ти кажа, защото съм като теб... само дето с него си пишем от време на време в скайпа ама не ми се мисли какво ли му е мнението за мен... Това което ми каза последно беше, че съм манячка ама като се замисля май има нещо такова.. Напълно те разбирам. Чувствам се по същия начин и незнам и аз какво да правя...Опитах да го приемам като приятел, но така става още по-лошо... Незнам.. Някой спомена да се отдръпнеш от него... Така ще ти е по-лесно да го забравиш, ако решиш казвам го от личен опит. Само дето аз съм в един клас с онова момче и... наистина вече незнам какво да правя... Късмет дано разбра нещо от това което написах..Ако наистина се отдръпнеш от него и спреш да го виждаш с малко повече инат ще забравиш за него повярвай ми, но трябва време и да държиш на твойто не се поддавай на чувствата!![]()
Късмет все пак и горе главата! Може да е първия, но вярвай ми не епоследния!!!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
taka to4no do predi okolo 3 dni ot nqkade 8 meseca haresvah mnogo edno mom4e i to se prevarna v golqma lubov oba4e nespodelena i ve4e mi omrazna ot nego ne4e mi omrazna no prosto tvardo re6ih 4e trqbva da ustoq na izku6enieto i trqbva da spra da go haresvam i zapo4nah da mislq ne go haresvam toq ne ene ene ne
I just Love me i sega se 4uvstvam po dobre ot vsqkoga![]()
:P
Мацко от колко време го обичаш?
И заради него ли пропуши трева?
дай му скайпа и няма да си остане завинаги само тук![]()
+21Първоначално написано от Master_88
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Хайде пусни една тема за това момче, ама 2009-та. Просто да видим промяна....Като се завживявате така, все едно света е свършил.