- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато сте тъжни кой ви развеселява
Най-добрата ми приятелка ... просто е уникална в това отношение .. а и не само в това де .. Но винаги ВИНАГИ успява да ме развесели![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Приятелките миА понякога сама си се развеселявам
![]()
![]()
еlsy![]()
Хъхъ... тоз форум... толкоз едеоти има тука, че напрао мое да се напикаеш от смях![]()
![]()
![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
комиците...по бтв![]()
сама си се развеселявамили звъня на 1 приятелка да си поговорим за някоя простотия
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Най-често 1 приятелка,на която много държа...ако не-сама се развеселявам
17.09.2010
Приятелите ми...Те са винаги до мен и страшно много им благодаря за това.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Приятели![]()
Приятелите ми,или аз си пускам някой филм-комедия,но да не е романтична![]()
Някоя добра приятелка .. илии просто изключвам за кратко и после не мисля за това, което ме е натъжило ;ddd
Stay up all night with the stars *
Мъж ми, ку4ето, шоколад или сандви4и от Макдоналдс![]()
![]()
Робинята на Quench
Най-добрият ми приятел...обичам те,малък Пепиииии![]()
лягам за 1/2 часа и съм пак на линия :P
приятелите разбирасе,аз друго нещо кеото може да ме развесели незнам![]()
Най-добрата ми приятелка.....това момиче винаги може да ми оправи настроението.![]()
I know I should stop believing ... !
Радио1 или сън.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Приятелите ми![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
любимата ми![]()
![]()
![]()
ako naistina sum tugna za ne6to, moge da me razvesleli edinstveno 4oveka ,koito me e nakaral da se 4uvstvam po tozi na4in
Мерси, че ми оправи настроението.Първоначално написано от soregashi
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
приятелите ми ...и шоколада естествено...![]()
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Аз лато съм крива не съществува човек или същество или песен което да ми оправи настроението!аз просто се усамотявам рева докато ми олекне ям шоколад и след тва търся решение на проблема, какъвто и да е защото има ли проблем има и решение!![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
също и най-добрата ми приятелка, която намира решение на повечето ми проблемиПървоначално написано от BuBiTy
![]()