.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

нетипично - момичета

до колкото четох тук по форума и съм говорила с приятелки 95% от момичетата ги боли при менструация.Е явно аз съм от онези 5% защото изпитвам само някакво напрежение (търпимо) и то само 1вия ден (обсъдих го с 1 позната тя каза че често даже се тръшка и мята неща от болка).Но за сметка на това всеки път ме боли бюстът 2 седмици преди меснтруацията,както и повреме на нея

П.П. незнам защо написах темата,може би просто исках да споделя с някого
    П.П.2 ще е хубаво ако искате да споделите при вас как е

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Преди и мен не ме болеше......но последните 2-3 месеца ...........Ама то при всеки е различно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми и мен ме боли, ама не всеки път. Понякога не ме боли, друг път само малко - поносима, а има случаи дето се превивам от болка.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Re: нетипично - момичета

Цитирай Първоначално написано от MUSICgirl
    до колкото четох тук по форума и съм говорила с приятелки 95% от момичетата ги боли при менструация.Е явно аз съм от онези 5% защото изпитвам само някакво напрежение (търпимо) и то само 1вия ден (обсъдих го с 1 позната тя каза че често даже се тръшка и мята неща от болка).Но за сметка на това всеки път ме боли бюстът 2 седмици преди меснтруацията,както и повреме на нея

П.П. незнам защо написах темата,може би просто исках да споделя с някого
    П.П.2 ще е хубаво ако искате да споделите при вас как е
    При мен е точно както при теб, с единствената разлика, че точно в момента в който потича кръвта усещам много силна остра болка в долната част на корема и за няколко секунди всичко отшумява и не ме боли повече.
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Никога не ме е боляло...

Град
    TRYAN
    и мен ме боли само бюста
    bez teb ia miama liybovta
    niama slunce i luna
    6tom ne si do men niama no6t i den

Мега фен
    Град
    SF
    Преди много ме болеше корема, но напоследък сякаш минавам по-леко

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Мен не ме боли бюста,но за смекта на това като ми дойде.... бокта а е ужасяваща и ако не изпия едн Аулин или Нимезил ще умра направо.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Никога нищо не ме боли, нито съм нервна, нито нищо ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от shell
    Мен не ме боли бюста,но за смекта на това като ми дойде.... бокта а е ужасяваща и ако не изпия едн Аулин или Нимезил ще умра направо.

+1

Преди нищо ми нямаше..само отвреме навреме ме болеше.Сега скоро трябва да ми дойде и гърдите ме болят ужасно многог..за първи път

Мега фен Аватара на Blab
    5 дни адските болки, нереално зле е при мен.

Aз съм точно като тебе-като ми дойде нямам болки в корема които да са ужасни, а само 2 седмици преди да ми дойде ме болят гърдите и като ми дойде ме болят гърдите.Абе жени сме и трябва да търпим всичките тези неща.

Най-честата ситуация е: болки корема и гърдите 7-8 дена преди менструация, първите ден или два не поносими болки в корема, малко гадене, разстройство, главоболие, понякога лека температура, болки в кръста, втрисане. Това е в общия случай. Имало е случаи да имам ПМС само 4 дена, първия ден от менструацията да е горе-долу с поносими болки или гърдите въобще да не ме болят. Радвай се, че прекарваш по-леко тези моменти!

Град
    Велико Търново
    в началото ужасно ме болеше стомаха и кръста,беше нетърпимо не можах да стоя...ужас...такава силна болка сякаш не бях изпитвала.
    Но с времето ме боли все по-малко.
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Aз съм точно като тебе-като ми дойде нямам болки в корема които да са ужасни, а само 2 седмици преди да ми дойде ме болят гърдите и като ми дойде ме болят гърдите.Абе жени сме и трябва да търпим всичките тези неща.
    +1 а,мене и кръста ме боли от време на време,но поносимо и за малко

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    защо толкова трябва да боли дори понякога не мога да отида на училище

Мен не ме боли всеки път ноо по принцип гърдите ми стават по големи и ме болят кръста също а е имало случаи когато корема ме боли страшно много.Последния ми цикъл беше много болезнен ,но си имаше и причина

За щастие аз не изпитвам никакви болки нито преди нито по време на менструацията ми дори и леки болки в гърдите нямам.Както във всяко друго време от месеца и много съм благодарна защото познавам момичета които дори и на училище едва идват от болки

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    мен ме болеше само първите 2г. като ми дойде,но от тая година вече нямам никакви болки било то преди или по време на менструацията,само понякога ме болят гърдите

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Мен преди не ме болеше изобщо, на напоследък все по-често имам болки - понякога поносими, друг път изобщо.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Никога нищо не ме боли, нито съм нервна, нито нищо ...
    и аз съм така

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Мене нито ме оли,нито чувствам някакъв дискомфорт...Абе въобще нищо не усещам даже не го усещам кога тече.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Мега фен
    Град
    София
    В началото е нормално, но както казаха вече, с времето минава. При мен обаче болката остана- добре, че е само първият ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си