- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствате ли се задушени от половинката и...
Чувствате ли се задушени от половинката и страхувате ли се да не задушавате своята...
Какво да правим при тези обстоятелства.
Понякога се получава така...страх ме е да не му омръзна,да би да прекалявам да му звъня, гледам да бъда по-сдържана... има неща,които спестявам да му кажа защото ме е страх да не се уплаши от тях...
Той също е сдържан с мен,понякога много добричък и мил,понякога мълчалив и загадъчен.
Като гръм от ясно небе ми казва някакви неща,които чувства към мен...които са хубави,но мен ме е страх и съм изненадана и само го гушкам без да кажа нищо.
Ако аз му кажа нещо,вътрешно...и той не ми отговори,може би ще бъда объркана и няма да разчета реакцията му...
До къде ще стигнем ако си прикриваме чувствата си от страх и играем с похвати?
Има ли смисъл от това? Дали и на мен ще ми писне,ако не е толкова загадъчен...
Как сте вие... страхувате ли се един от друг?
миии .. не :P
Понякога е хубаво и двамата да сте наясно какво чувствате един към друг .. Защото тая игра на недомлъвки може много скоро да ви омръзне.. или да се превърне в проблем .. казвам го от личен опит ; )
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Докато все още имах половинка - не ме задухаваше никога! Винаги съм искала да е с мен и да бъдем заедно !![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Просто се чудя дали наистина улавя моите сигнали...защото напоследък като си говорихме ми каза,че аз не съм била готова за сериозни отношения.
Идеше ми да изкрещя...аз ли бе,пикльо...умирам за тебе! Но пак си замълчах и само измрънках,че щом съм с него 3 месеца има защо...
Проблема не е че до сега съм "задушавала" някого,а за това,че на мен ми се е случвало много често да съм отегчена от интереса на гаджето ми към мен и за това не искам сега аз да съм на мястото на бившите ми.
Искам да си говорим директно за чувствата...и го правим,но постоянно премервам всяка своя дума...
Вманиячена???
Еми значи трябва да намериш златната среда ((:
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
понякога той прекалява с вниманието,загрижеността,о бичта..той си замълчава,задържа в себе си,а аз избухвам,казвам каквото ми е като чувства и мисли..
мразя,когато казва "добре" само за да не се скараме,дразня се като си премълчава чувствата...да,понякога се притеснявам дали не прекалявам с откровенността,дали не омръзвам с факта,че се нуждая от обсъждане на проблемите,или чисто и просто от спор ,а не от примиренческата позиция..
но говоря!той не е научен,не му е навик,не му е присъщо,но аз говоря,анализирам,обмислям ,обсъждам-просто защото се нуждая от това,дори да е фатално за връзката ни.и се оказа,че той предпочита това пред възможността да му мълча,да си мисля всички неща за връзката ни сама...и вече привиква и тоъ към това да говори за всичко,да не се притеснява..заедно сме 8 месеца..вниманието ни един към друг е било проблем тогава,когато ми звънеше по 9 пъти на ден за разговори от по 30-40 мин...което ме влудяваше..но сега всичко е в нормите и се чувствам по-добре с него,по-спокойна,по-уверена и по-влюбена.
![]()
Нормално е някои неща да е наложително да се кажат. Във всички останали случаи колкото по - малко искреност, толкова по - добре.
лъжииПървоначално написано от kralstfotoNaPilitata
![]()
теб никой не те питаПървоначално написано от lookinisde
![]()
понякога,когато сме били заедно и после ми пиши по скайп,а после и ми праща смси как да не се задуша![]()
ми не, даже искам още внимание да ми обръща...
То и аз искам той да ми обръща повече внимание...но и така като ми е мистерия ми е интересен и тичам бая към него...
За това и аз гледам да съм мистериозна и си има ефект,но дали е добър.
И това си има край все някога...
Вече 3 месеца сме така,достатъчно време за да се оценим,аз съм го направила,той също,предполагам.
Но май трябва да спрем и да я караме по-открито и спокойно..
Щото пък на мен понякога ми писва да се прави на интересен и...имаме проблеми...
Напоследък съм много объркана и за други работи.
Направо не знам
Понякога адски мноу![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Имахме такъв момент във взаимоотношенията ни, но поговорихме и нещата се оправиха...поне за тогава![]()
Не знам какжо трябва да направи, за да се по4увствам задушена - аз оби4ам да ми обръща внимание, оби4ам да бъда с него и най-много ми харесва, когато видя, 4е той иска да бъде с мен. Нооо.. аз съм по-странна и по принцип нямам нужда от кой знае какво ли4но пространство, за да се 4увствам добре. Нямам и нужда от постоянни срещи с други хораИ понеже знам, 4е при пове4ето хора не е същото, винаги се старая да не му се натрапвам излишно. Да, понякога прекалявам със смсите, които му пускам, особено ако не сме се виждали някакво време, но не се сърдя, ако реши да не ми отговори. Не му звъня и по 100 пъти на ден, гледам да го карам по-умерено
![]()
![]()
Робинята на Quench
Хей виж ти трябва да говориш открито за всичко което чустваш без да се замисляш как ще прозвучи защото примервайки думите си пропускаш епитетите и захаросаните обяснение без които неможе и убиваш "любовното ибяснение" нз отколко време сте заедно но мисля че тря да си му кажеш всико за да не съжаляваш после! пък и той ще се отпусне и ще си каже кво чуства просто отстрани изглежда че всеки гледа да не свали картите за да не му се видят козовете,в твоя случей да не остане наранен! тря да казваш всички неща които ти идват на главата защото само тва е начина да откриете един пред друг!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
когато имам половинка доста често чувствам, че ме задушава...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Заедно сме от толкова време... едва ли би се уплашил, ако му кажа нещо хубаво, което изпитвам към негокакто и аз... Почти винаги казваме и правим това, което ни се иска отвътре - било то целувка, да си кажем "Обичам те" или ... да започнем да се караме, както обикновено
А за задушаването... понякога ми идва в повечко.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Имахме такъв период, но след сериозен разговор се вразуми. А сега като уча надалеч /от 2 години/, изобщо не чувствам липса на въздух. :P
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хич не ме бива да си меря приказките и да си прикривам чувствата - ако обичам, обичам. Ако съм сигурна, че обичам - казвам го. Ако не съм - не го казвам ей така само за да си отварям устата. Ако ми се прииска да чуя гласа му - звъня, с риск да бъда малко досадна. Казвам каквото мисля и каквото чувствам. Ако се притеснявам да не би да досаждам - питам го. Говорим по въпроса. Не ме бива в игрите. Ако някой е с мен, то той иска да бъде наистина с мен с всичките ми плюсове и минуси...и иска да го обичам така, както умея. (Естествено, тук говоря за връзка. За отношения, в които и двамата партньори са наясно, че искат да са заедно.)
И аз обичам внимание. Трудно мога да се чувствам задушена от вниманието, което ми отделя партньорът ми. Искам да знам как точно се чувства човекът до мен. Вярвам, че заслужавам абсолютната му честност и искреност. Ако иска да ми звъни - нека звъни. Ако иска да е с мен - нека ми го показва. Ако пък нещо за него връзката ни не върви - държа да знам, държа да го обсъдим.
Нямам нужда от почти никакво лично пространство. Ако съм с някого, то съм готова винаги да съм с него...и винаги да съм до него, когато той има нужда. Единствено не обичам да ми се поставят забрани или да ми се налага нещо...да ми се казва какво точно да правя...твърде вироглава съм за това. Склонна съм да се съобразявам, ако партньорът ми ми даде смислени доводи и обяснения за това, което иска от мен.
ne!Moga da govorq s nego na ABSOLUTNo vsqkakvi temi i sum otkrita na 100% pred nego,ponqkoga mi se iska da sum po-prikrita i zagadu4na,no nemoga.
Sexita,ti kolko dni moje6 da izdurji6 bez da pusne6 tema za lubovnoto si sustoqnie?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Лично казах на гаджето да ми казва ако започна да досаждам или задушавам. До сега не е имало никакви оплаквания. И двамата се стараем да сме наясно какво задушава другия и какво му идва в повече.
Тази тема не я пускам за мен...а за да видя как е при другите!!!
Това че изразих моя опит не означава,че искам помощ или мнение...казвам как е при нас. И питам как е при вас???
Ако не ти харесват темите ми защо влизаш в тях? Не мога да разбера,заяждаш ли се или какво! Аз не търся спорове,но защо ти не го караш по тактично някой път.
Пиша тук от 3 години и може да си пускам теми когато имам нужда.
Тази е просто една нормална тема в която всеки да изрази взаимоотношенията си с половинката!