- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е любимото ви хоро?
[color=#98adcc][i][b]
По темата: Чичовото е забавно хоро и много си го обичам. И мерси на автора за клипчетата, опресних си някои хор
Дайчово...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
като съм пиян много обичам Бяла Роза![]()
turn unthinkable to reality..
най хубавото- дунавско
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Еми аз всички ги обичам, не мога да ги подредя кое е най, все пак от малка се занимавам с народни танци и ги харесвам всички, най- трудното, което знам е Граовскотоможе би повечето не го знаете
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
еленино![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
много хора знам,но като че ли петрунино най-ми харесва.А за глобал нямам думи просто.Тоя човек все едно сам се псува
Право![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
елениното![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Право и Дунавско, а мога само право, ма поне мога нещо![]()
За жалост не ги разпознавам .. ама се друскам там![]()
абее в един танц имахме няколко стъпки май от Ганкино![]()
ако има въобще такова![]()
право хоро,то най-леснотошегичка. Ами аз незнам мн хора,но ми харесва дайчовото което учихме миналия месец и на него имам 6
![]()
nqmam![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Хорото на Антон Страшимиров...потресена съм
Аз мога еленино,дунавско и право,а съм позабравил пайдушкото и дайчовотоОт македонското много ми харесва песента.А дайчовото хоро не е на клипа,а е дайчовия тнац или нещо такова се казваше - хорото е малко по-различно
Българската музика винаги е била много хубава
Изтръпвам,като я чуая просто
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Аз тея дни пак само фолклор си пускам да слушам.
Значи петруниното и сворнатото хоро (поне тези инструментали,които имам) ми изпълват душичката!
http://search.data.bg/results/?where...rtunino%20horo
http://store3.data.bg/crispis/folklo...ato%20horo.mp3
![]()
Темата е пределно ясна така че се придържайте към нея моля.
Редактирала съм по точки 2,6,9,10 и 12.
Ако искаш да обсъждаш нещо можеш да пуснеш тема в подходящ раздел. Предупреждавам обаче че ако темата или мненията в нея нарушават цитираните точки от правилника ще бъдат изтривани.
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.10. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстрекават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, насилие, педофилия и дискриминация, независимо от какъв характер. Подобни теми или мнения ще бъдат модерирани или изтривани, по преценка на модераторите.12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
адашка 1 глобал 0
аз съм куц, ама право харесвам.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."