.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Любовен триъгълник

taka problema mi e 4e predi mnogo vreme hodeh s edno mom4e po-koeto sam luda nie skasahme i se razbrahme da si ostanem samo priqteli i ve4e kam edna godina sme si priqteli. no predi 2 meseca go zapoznah s edna ot nai-dobrite mi priqtelki,i v na4alo be6e mnogo qko izlizahme vsqka ve4er zaedno i naistina mnogo se zabavlqvahme no te stanaha neveroqtno blizki do tolkova 4e kato izlizahme zaedno me prenebregvaha 4uvstvah se izolirana moeto mnenie za izbor na zavedenie ili mqsto kadeto da otidem postoqnno se prenebregva6e. az mnogo se drazneh i edin den izbuhnah sre6ty priqtelkata si i i nagovorih naistina mnogo ujasni ne6ta posle sajalih i i se izvinih no ve4e ni6ty ne e sa6toto kogato izlizahme samo dvamata s nego toi se darje6e drapnato postoqnno govori za neq i ve4e mu e sky4no da se vijdame predpo4ita neq ne mi otgovarq na sms i ve4e mnogo vreme ne sme se vijdali. a na men mi e mnogo bolno ispadam v depresiq postoqnno mislq samo za nego i ne moga da si prostq 4e ne6tata se promeniha taka i ne znam v kakvo e problema i kak da postapq. molq pomognete

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE

Хах .. просто го искаш , защото знаеш, че вече друга го има , не е твой и не можеш да го имаш .. Кво да се прави - жени ! В природата ни е
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Заеби го..не е единствения,а и виждаш сама,че прдпочита друго момиче,следователно няма да се върне при теб и няма смисъл да си хабиш нервите за него..
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Дълбините на канала :D
    Значи заеби всичко останало,ще ти кажа,че човек не трябва да се връща към минали работи,просто няма смисъл!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostavi go,ne go tursi,zabravi za vsi4ko i produlji napred,qvno ima6 o6e 4yvstva kum nego
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Остави го просто .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Lele absolutno su6toto daje i priqtelkata q ima ;D xax

Остави го в миналото. ((;
    Stay up all night with the stars *

Голям фен
    Знаеш ли... падам си по 3 :P

Голям фен Аватара на Remini
    Нормално е да обръща повече внимание на приятелката си отколкото на теб.Незнам какво толкова се чудиш и дразниш.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Нормално е да обръща повече внимание на приятелката си отколкото на теб.Незнам какво толкова се чудиш и дразниш.
    Да се пак тя му е гадже не ти ...
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Твоята огромна грешка е, че си го запознала с твоята приятелка. Сега по-добре спри да го търсиш, той вече е хлътнал по нея и ти си му безинтересна. Ще дойде момент, в който тя ще му стане безинтересна и тогава може да се чукне по главата и да му се прииска да бъде отново с теб, но до тогава... спри да го търсиш!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Благоевград
    Не мисля, че проблема е в това, че не можеш да понесеш, че той е с друга или, че е било грешка да ги запознаваш (по мнението на някой). Според мен проблема е в това, че след като сте се разделили, ти си спечелила един добър приятел, с който си се чувствала добре и си била щастлива в негово присъствие. Грешката НЕ Е ТВОЯ.. а негова.. защото той те е пренебрегнал заради твоя приятелка. Ако наистина ти е толкова добър приятел, за какъвто си го мислила, ще се оправите, а ако не.. помни, че не ти си изгубила него, а той теб!!

Голям фен
    Защо се цупиш,че той сега е с приятелката ти?Нали вече не сте гаджета,а единствено приятели.Не може ли да си харесва други момичета след като сте се разделили,единствена на света ли си?
    Остави ги да се радват един на друг.Сега тя му е интересна,а не ти,понеже теб вече те е имал

Ти тъпа ли си ма? Момчето ясно си показва,че иска да е с другата а ти ми ревеш и се чудиш ко да прайш Приеми го всичко между вас е СВЪРШИЛОООО!!!

Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    Ти тъпа ли си ма? Момчето ясно си показва,че иска да е с другата а ти ми ревеш и се чудиш ко да прайш Приеми го всичко между вас е СВЪРШИЛОООО!!!
    Това беше супер грубо

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Това беше супер грубо
    Сори,просто съм реалистка...не съм искала да я убидя...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Това беше супер грубо
    +++ 1

Нещо много на кеф го приемаш,ама ще те видим на теб като ти дойде до главата.Много е хубаво да се подиграваме на другите,ама не мислим,че и ние ще го изпитаме някой ден !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си